Finalizarea Proiectului de Construire și Modernizare a Sediului Detașamentului de Pompieri Carei din Județul Satu Mare

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Evenimentul de finalizare a procesului de construire și modernizare a sediului Detașamentului de Pompieri Carei din județul Satu Mare a fost marcat printr-o ceremonie la care au participat oficialități importante. Printre acestea s-au numărat domnul secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, doamna Alanna Simpson de la Banca Mondială, col. dr. ing. Constantin FLOREA și general-maior Benone-Gabriel DUDUC de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Această ceremonie a reprezentat un moment crucial pentru comunitatea locală, dar și pentru angajații care lucrează la această subunitate. Investiția realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre” a fost posibilă datorită unui acord de împrumut între România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Modernizarea sediului Detașamentului de Pompieri Carei este un pas important în asigurarea unei intervenții eficiente în situații de urgență și în gestionarea riscurilor de dezastre. Această investiție va aduce beneficii atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru personalul care activează în cadrul acestei unități.

Finalizarea acestui proiect marchează un succes important în dezvoltarea infrastructurii de intervenție în situații de urgență din județul Satu Mare și demonstrează importanța colaborării internaționale în gestionarea riscurilor de dezastre.

#LIVE – Evenimentul care marchează finalizarea procesului de construire și modernizare a sediului Detașamentului de Pompieri Carei din județul Satu Mare. La ac…tivitate participă domnul secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, doamna Alanna Simpson, specialist coordonator în managementul riscului de dezastre, al Băncii Mondiale, prim-adjunctul inspectorului general al IGSU, col. dr. ing. Constantin FLOREA și adjunctul inspectorului general al IGSU, general-maior Benone-Gabriel DUDUC. Acest eveniment marchează finalizarea cu succes a unei investiții de importanță vitală, atât pentru comunitate, cât și pentru colegii noștri care își desfășoară activitatea în cadrul acestei subunități. Investiția s-a realizat în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre”, proiect care face obiectul Acordului de împrumut dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Joe Biden ordonă revizuirea măsurilor de securitate după tentativa de asasinare a lui Donald Trump

Președintele american Joe Biden a condamnat tentativa de asasinat asupra rivalului electoral Donald Trump și a ordonat o anchetă...

Read More...

Explorând terenuri necunoscute: Studiul formelor de relief extraterestre

Fiecare dintre noi a visat macar o data la cunoasterea unor teritorii necunoscute, fie ele pe Pamant sau chiar...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro