Festivalul Inimilor: Timișoara, vara, dans și muzică

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Restricții de circulație, pentru mai bine de o săptămână, la Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute ocolitoare

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de vară din Timișoara, Festivalul Inimilor, se apropie cu pași repezi. În perioada 3-7 iulie, orașul va fi animat de dansuri și muzică tradițională din diferite țări participante.

Pentru buna desfășurare a festivalului, Comisia de Circulație a luat decizia de a închide circulația rutieră pe mai multe străzi din zona Parcului Rozelor. Astfel, începând de mâine, de la ora 22:00, până pe 8 iulie, ora 12:00, străzile Academician Alexandru Borza (fosta Trandafirilor), Gheorghe Andrașiu, Silviu Bejan și Patriarh Miron Cristea vor fi complet închise pentru trafic.

De asemenea, în data de 4 iulie, între orele 18:00 și 19:00, circulația rutieră va fi blocată pentru desfășurarea paradei portului popular. Traseul paradei va fi de la Catedrala Mitropolitană, pe bulevardul C.D. Loga, apoi pe strada Silviu Bejan până în Parcul Rozelor.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe durata evenimentului, pentru a evita aglomerația și a nu întâmpina probleme în trafic.

Festivalul Inimilor aduce în fiecare an un strop de magie și multiculturalism în inima orașului Timișoara. Participanții și spectatorii sunt invitați să se bucure de atmosfera festivă și de frumusețea tradițiilor din întreaga lume, care vor fi celebrate în cadrul acestui eveniment deosebit.

Sursa: www.sursadevest.ro

Vara aduce în fiecare an, la Timișoara, Festivalul Inimilor, un eveniment cu tradiție, care sărbătorește cultura fiecărei țări participante, prin dans și muzică.

În acest an, evenimentul are loc în perioada 3-7 iulie.

Pentru desfăşurarea festivalului, dar şi pentru organizarea lui, Comisia de Circulație a decis închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi din zona Parcului Rozelor, începând de mâine (ora 22:00), până pe 8 iulie (ora 12:00), după cum urmează:

  • strada Academician Alexandru Borza (fosta Trandafirilor);
  • strada Gheorghe Andrașiu, tronsonul cuprins între bulevardul  C.D. Loga și Academician Alexandru Borza;
  • strada Silviu Bejan, tronsonul cuprins între bulevardul C.D. Loga și Academician Alexandru Borza;
  • strada Patriarh Miron Cristea, tronsonul cuprins între bulevardul C.D. Loga și Academician Alexandru Borza.

De asemenea, traficul rutier va fi închis în data de 4 iulie, în intervalul orar 18:00 – 19:00, pentru desfășurarea paradei portului popular, pe traseul: bulevardul  C.D. Loga (Catedrala Mitropolitană) – strada Silviu Bejan – strada Academician Alexandru Borza (Parcul Rozelor).

Pe perioada desfășurării evenimentului, șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Nutriția și performanța fizică: Rolul alimentației echilibrate în susținerea activității fizice

Nutriția și performanța fizică sunt două aspecte strâns legate între ele, având un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării...

Read More...

Monumente de măiestrie: Arhitectura gotică și catedralele medievale

Arhitectura gotică este unul dintre cele mai impunătoare și fascinante stiluri arhitectonice din istoria umanității. Începută în Franța în...

Read More...

Pericolul marée roșie: consecințele devastatoare asupra mediului înconjurător

Dacă stai pe malul oceanului și vezi cum apa își schimbă culoarea într-un roșu înspăimântător, ar trebui să știi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro