Andreea Taloș se califică la JO Paris 2024, alături de alți 4 sportivi rapidiști

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Andreea Taloș, atleta rapidistă, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 în proba de triplusalt. Performanța sa de 14,35 m a fost realizată la Campionatele Naționale de atletism desfășurate la Cluj. Această calificare reprezintă o confirmare a tradiției pe care Rapidul o are în această probă, având în palmares sportivi de succes precum Marian Oprea, Rodica Petrescu-Mateescu și Octavia Iacob Brosser.

La lotul național, Andreea Taloș este antrenată de Virgil Costache, iar împreună cu alți patru sportivi rapidiști va reprezenta România la JO Paris 2024. Aceștia sunt Loredana Toma la haltere, Bogdan Băitoc și Andrada Moroșanu la canotaj, Adina Diaconu la tenis de masă și, desigur, Andreea Taloș la atletism, triplusalt.

Această selecție a celor cinci sportivi demonstrează implicarea și dedicarea clubului Rapid în promovarea performanței sportive și susținerea tinerelor talente. Felicitări atletei Andreea Taloș și tuturor celorlalți sportivi și antrenori implicați în aceste rezultate remarcabile!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Atleta rapidistă Andreea Taloș s-a calificat la JO!! Mergem la Paris cu 5 sportivi! 14,35 m! Atât a măsurat săritura cu care Andreea Taloș și-a câștigat locul calificant pentru JO Paris 2024 în proba de triplusalt. Andreea a prins efectiv ultimul tren spre Paris. Rapidista a obținut calificarea la ultimul concurs care trimitea la Paris, Campionatele Naționale de atletism care s-au desfășurat la Cluj. Calificarea Andreei Taloș reprezintă o confirmare a tradiției pe care… Rapidul o are în proba de triplusalt. Rapidistul Marian Oprea a câștigat medalia de argint la JO Atena 2004, Rodica Petrescu-Mateescu a reprezentat România la JO Atlanta 1996 și a fost vicecampioană mondială in 1997 iar Octavia Iacob Brosser, antrenor coordonator al secției de atletism a Rapidului, a fost campioană națională în proba de triplusalt, alături de colegele sale de generație, Maria Andrei si Ionela Gogoaşe. La lotul național Andreea Taloș este antrenată de Virgil Costache. Cei 5 rapidisti care merg la JO Paris 2024 sunt următorii: • Loredana Toma – haltere • Bogdan Băitoc – canotaj • Andrada Moroșanu – canotaj • Adina Diaconu – tenis de masă • Andreea Taloș – atletism, triplusalt Felicitări sportivilor și antrenorilor!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Explorând terenuri necunoscute: Studiul formelor de relief extraterestre

Fiecare dintre noi a visat macar o data la cunoasterea unor teritorii necunoscute, fie ele pe Pamant sau chiar...

Read More...

China și Rusia fac exerciții navale comune

Forțele navale chineze și ruse au început, pe 14 iulie, un exercițiu comun într-un port militar din sudul Chinei,...

Read More...

Țară în service | România a produs zeci de nave militare pentru țări NATO, nimic pentru armata română

Peste 30 de nave militare au fost lansate, în ultimul deceniu, din Șantierul Damen din Galați, singurul din România...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro