Femeie salvată în seara de Crăciun de jandarmii timișoreni

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
VIDEO Tânără în depresie, care amenința că se sinucide, salvată de jandarmi, la Timișoara!

Jandarmii din Timișoara au intervenit cu succes în seara de Crăciun pentru a salva o femeie care amenința că se sinucide. Evenimentul a fost semnalat prin intermediul unui apel la numărul de urgență 112, iar jandarmii au demarat imediat operațiunea de căutare și intervenție. Informațiile primite indicau că femeia ar fi fost într-o locație necunoscută, posibil însoțită de o copilă.

După o scurtă perioadă de timp, jandarmii au reușit să localizeze și să identifice tânăra pe podul de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Aceasta se afla într-o stare vizibilă de vulnerabilitate emoțională, suferind de depresie. Cu toate acestea, copila în vârstă de 4 ani nu a fost găsită în apropierea femeii.

Pentru a se asigura de siguranța copilei, jandarmii au contactat fostul soț al femeii și au discutat cu el prin telefon. Bărbatul a confirmat că micuța se află în custodia sa, ceea ce a adus un moment de alinare și mulțumire pentru autorități.

“Finalul acestei intervenții a fost unul fericit. Persoana în cauză a fost preluată de către echipele medicale pentru evaluare și sprijin suplimentar de specialitate. Vă îndemnăm pe toți să acordăm atenție și sprijin persoanelor aflate în suferință emoțională și să solicităm ajutorul autorităților în cazul în care observăm astfel de situații, pentru a preveni tragediile și pentru a oferi sprijinul necesar”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș.

Intervenția jandarmilor în acest caz arată importanța promptitudinii și eficienței în gestionarea situațiilor de criză. De asemenea, este remarcabil faptul că autoritățile au reușit să identifice și să ofere sprijin persoanei aflate în suferință emoțională, astfel evitându-se o tragedie.

Este esențial ca societatea să fie sensibilizată cu privire la problemele de sănătate mentală și să acorde sprijin și atenție persoanelor aflate în dificultate emoțională. Totodată, este important să se ceară ajutorul autorităților în astfel de situații, pentru a preveni tragediile și pentru a oferi sprijinul necesar.

Evenimentul de salvare a femeii în seara de Crăciun reprezintă un exemplu elocvent al importanței intervenției rapide și eficiente în situațiile de criză. Este îmbucurător să vedem că autoritățile din Timișoara au reușit să protejeze viața unei persoane vulnerabile și să ofere sprijinul necesar pentru recuperare. Sperăm ca acest caz să contribuie la creșterea gradului de conștientizare și la îmbunătățirea serviciilor de asistență și suport pentru persoanele aflate în suferință emoțională.

Sursa: www.sursadevest.ro

Femeie salvată în seara de Crăciun, de jandarmii timișorenii! Tânăra era în depresie și amenința că se sinucide.

Alarma s-a dat seara trecută, în urma unui apel la 112. Jandarmii au demarat imediat misiunea de căutare și intervenție, având în vedere informațiile primite referitoare la prezența unei femei, posibil cu o copilă în brațe, într-o locație necunoscută din Timișoara.

Tânăra a fost localizată și identificată, în scurt timp, de către jandarmi pe podul de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Femeia era în depresie și într-o stare vizibilă de vulnerabilitate emoțională.

Însă, pentru că era singură și fetița nu a fost găsită, jandarmii au reușit să vorbească la telefon cu fostul său soț al femeii, pentru a se asigura de siguranța copilei de 4 ani. Bărbatul a confirmat însă, că micuța se află în custodia sa.

Finalul acestei intervenții a fost unul fericit. Persoana în cauză a fost preluată de către echipele medicale pentru evaluare și sprijin suplimentar de specialitate. Vă îndemnăm pe toți să acordăm atenție și sprijin persoanelor aflate în suferință emoțională și să solicităm ajutorul autorităților în cazul în care observăm astfel de situații, pentru a preveni tragediile și pentru a oferi sprijinul necesar”, transmite IJJ Timiș.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Two men work at a desk in a NASA office as one points to some Aviary computer code displayed on a monitor. A picture of a future aircraft design appears on a neighboring monitor.

NASA creeaza un nou instrument digital de modelare pentru inginerii aeronautici

NASA a creat o nouă unealtă digitală de modelare pentru inginerii aeronautici pentru a inova noile design-uri de aeronave,...

Read More...
IMPACTPRESS

Sfaturi de moda pentru sezonul primavara-vara 2024

Iulius Town propune sugestii interesante pentru garderoba de primavara-vara 2024 Pentru cei care abia asteapta sa-si actualizeze garderoba pentru sezonul...

Read More...
NASA Earns Best Place to Work in Government for 12 Straight Years

NASA, Cel Mai Bun Loc de Muncă în Guvernul Federal – 2023

NASA a fost desemnată joi ca fiind cel mai bun loc de muncă în guvernul federal în 2023 -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro