Felicitări medaliaților juniori!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Felicitări medaliaților juniori! În competiția individuală feminină, medalia de aur a fost câștigată de Leonor Januario din Portugalia, medalia de argint a fost câștigată de Guenda Cherubini din Italia, iar medalia de bronz a fost câștigată de Martina Gil Olmeda din Spania. În competiția individuală masculină, medalia de aur a fost câștigată de Aleksandar Mishinkov din Bulgaria, medalia de argint a fost câștigată de Nacho Viguer din Spania, iar medalia de bronz a fost câștigată de Sampo Nousianen din Finlanda.

În competiția de perechi mixte, medalia de aur a fost câștigată de Jade Sirvioe și Sampo Nousianen din Finlanda, medalia de argint a fost câștigată de Hristiyana Zlatanova și Aleksandar Mishinkov din Bulgaria, iar medalia de bronz a fost câștigată de Martina Gil Olmeda și Nacho Viguer din Spania.

În competiția de trio, medalia de aur a fost câștigată de echipa din România, medalia de argint a fost câștigată de echipa din Spania, iar medalia de bronz a fost câștigată de echipa din Turcia.

În competiția de grupuri, medalia de aur a fost câștigată de echipa din România, medalia de argint a fost câștigată de echipa din Finlanda, iar medalia de bronz a fost câștigată de echipa din Franța.

În competiția de aerobic dance, medalia de aur a fost câștigată de echipa din România, medalia de argint a fost câștigată de echipa din Ungaria, iar medalia de bronz a fost câștigată de echipa din Italia.

Acești tineri sportivi au demonstrat talent și abilități impresionante în cadrul competiției. Performanțele lor remarcabile sunt rezultatul muncii lor asidue și a dedicării lor față de sportul aerobic. Felicitări tuturor medaliaților și mult succes în viitoarele competiții!

Sursa: Federația Internațională de Gimnastică Aerobică (FIG)

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Congratulations to the junior medallists! Individual Women Leonor Januario … Guenda Cherubini Martina Gil Olmeda Individual Men Aleksandar Mishinkov Nacho Viguer Sampo Nousianen Mixed Pairs Jade Sirvioe & Sampo Nousianen Hristiyana Zlatanova & Aleksandar Mishinkov Martina Gil Olmeda & Nacho Viguer Trios Romania Spain Türkiye Groups Romania Finland France Aerobic Dance Romania Hungary Italy #Antalya2023 | #Aerobic | #Gymnastics


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Preasfințitul Ignatie și părintele Vladimir Beregoi aduc Lumina Sfântă în inimi și case

Dar de Crăciun: O rază de speranță și iubire în județul Vaslui

În perioada sărbătorilor de iarnă, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și Părintele vladimir Beregoi au transformat un colț uitat...

Read More...
Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Succesul obținut de luptătorii de la ASC “Rizea Wushu” la Campionatul Național de Kung Fu

Sportivii de la ASC "Rizea Wushu" din Târgoviște au avut parte de un succes răsunător la recentul Campionat Național...

Read More...

Tricoul și mănușile HD86 Black & White ale lui Helmut Duckadam sunt licitate pentru proiectul “Împreună pentru educație”

Asociația Școala de Gimnastică "Botoș Liviu" organizează o licitație pentru un tricou și o pereche de mănuși speciale, replică...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro