Expoziția “Brâncuși: surse românești și perspective universale” a fost compromisă de o pană de curent

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Haos la expoziţia operelor lui Brâncuşi! Zeci de vizitatori, întorşi din drum, din cauza unei avarii

Expoziţia „Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale” de la Muzeul de Artă din Timişoara a fost afectată de o pene de curent, dezamăgind astfel pe cei care aveau bilete pentru astăzi.

Situaţia s-a complicat şi mai mult pentru vizitatori, deoarece nimeni nu le-a informat când vor putea reveni sau dacă biletele pe care le-au cumpărat vor fi valabile în altă zi. Mulţi oameni au fost nevoiţi să aştepte ore în şir în faţa muzeului, în timp ce autorităţile nu le ofereau nicio informaţie clară.

Oana Vădeanu, una dintre persoanele afectate de această situaţie, a scris pe facebook despre experienţa ei negativă. Ea a povestit cum a încercat să intre în muzeu la diferite ore ale zilei, dar fără succes. Paznicii şi angajaţii nu aveau nicio informaţie despre când va fi rezolvată problema cu curentul sau cum pot fi reprogramate biletele.

În ciuda frustrărilor vizitatorilor, Muzeul de Artă din Timişoara a postat un mesaj pe pagina lor de Facebook, după aproximativ două ore de la interzicerea accesului la expoziţie. În mesaj, muzeul a anunţat că vizitarea expoziţiei este sistată până la remedierea avariei la sistemul de energie electrică din Piaţa Unirii şi că vizitatorii vor avea posibilitatea de a-şi reprograma vizita.

Cu toate acestea, problema este că pentru mulţi dintre cei care s-au deplasat special pentru a vedea operele lui Brâncuşi, astăzi a fost singura ocazie. Oameni din diverse ţări, precum Olanda, Polonia, Franţa şi Germania, au fost dezamăgiţi şi au rămas cu o întrebare: cum vor fi compensaţi pentru această situaţie?

Ceea ce ridică şi mai multe semne de întrebare este faptul că comunicarea şi gestionarea acestei situaţii de criză au fost deficitare. Oana Vădeanu se întreabă retoric cine se ocupă de comunicare la Muzeul de Artă din Timişoara şi la Consiliul Judeţean şi de ce persoana respectivă a fost aleasă să se ocupe de astfel de situaţii dacă nu are competenţe în acest domeniu.

În concluzie, această situaţie nefericită a afectat nu doar vizitatorii care au rămas fără posibilitatea de a vedea expoziţia, ci şi reputaţia Muzeului de Artă din Timişoara şi a Consiliului Judeţean. Este important ca instituţiile să îşi asume responsabilitatea pentru astfel de probleme şi să ofere soluţii adecvate pentru compensarea vizitatorilor afectaţi. De asemenea, o atenţie sporită trebuie acordată comunicării şi gestionării situaţiilor de criză pentru a evita astfel de neplăceri în viitor.

Sursa: www.sursadevest.ro

Ghinion curat pentru cei care aveau cumpărate bilete pentru astăzi, la expoziţia “Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”.

Nu au putut intra în Muzeul de Artă, din cauza unei pene de curent.

Problema şi mai mare a fost că nimeni nu le-a spus oamenilor, când vor putea reveni sau dacă biletele pe care le-au plătit vor fi valabile în altă zi.

“Ne-am cumparat bilete din septembrie la expozitia Brancusi. Am ajuns la 12

Nu puteti intra, nu e curent, veniti mai tarziu

Ne intoarcem la 1. Tot fara curent

Venim la 2. Tot fara curent

Îi intreb pe paznici, oameni de ordine, jandarmi si voluntari plantati in fata muzeului incercand, fara succes, sa linisteasca niste vizitatori veniti din Olanda

Cand vine curentul?

Nu stim.

-Cum putem reprograma biletele cumparate

Nu stim, noua nimeni nu ne zice nimic. S-a mai luat curentul de cateva ori si saptamana trecuta. Cautati-l pe director prin piata, poate va spune el.

Ce am vrut sa va intreb, cine naiba se ocupa de comunicare la Muzeu si la Consiliul Judetean? Si de ce si-a ales sa se ocupe de comunicare si de management de criza daca nu se pricepe?”, a scris pe facebook, Oana Vădeanu.

Ea povesteşte că în situaţia ei au fost zeci de oameni, unii veniţi chiar de peste hotare, special pentru a vedea operele lui Brâncuşi.

“Din cauza unei avarii la nivelul sistemului cu energie electrică care alimentează Piața Unirii, vizitarea muzeului este sistată până la remediere. Vizitatorii care și- au achiziționat bilete în acest interval, vor avea posibilitatea de a reprograma vizita. Ne cerem scuze pt inconvenient!”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook a Muzeului de Artă din Timişoara, la mai bine de două ore de la interzicerea accesului la expoziţie.

Problema este că pentru unii dintre cei care au vrut să vadă operele lui Brâncuşi, astăzi a fost singura ocazie.

“Cum faci cu oamenii din Brasov care au venit special astazi pentru expozitie? Cum faci cu grupul de olandezi venit tot pentru expozitie? Dar cu familia de polonezi? Dar cu cei doi nemti nedumeriti? Dar cu francezul care venise azi dimineata si deseara avea avion inapoi? Tare imi e ca v-ati luat o palarie mult prea mare pentru capul vostru si sunteti depasiti si logistic si profesional„, a mai scris Oana Vădeanu.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro