Educatoarea devenită model de videochat, scandal în grădiniță

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Educatoarea unei grădinițe private dintr-un oraș din România se află în mijlocul unui scandal după ce a fost dezvăluit că practică videochat-ul în timpul său liber. Părinții copiilor aflați în grija ei consideră că acest lucru este imoral și nu poate fi un model demn de urmat pentru cei mici.

Madalina Cioclu, o tânără în primii săi ani de carieră, părea să se dedice cu pasiune meseriei sale de educatoare și era foarte iubită de copiii cu care lucra. În mai multe videoclipuri, ea a fost surprinsă făcând diferite activități educative cu cei mici, ceea ce a adăugat la popularitatea sa în rândul părinților.

Cu toate acestea, de câteva zile, părinții nu mai au liniște din cauza descoperirii că educatoarea lor este model de videochat în timpul liber. Ea a fost văzută pe unele site-uri pentru adulți, ceea ce a stârnit indignarea și îngrijorarea acestora.

Unul dintre părinți a declarat: “Am aflat că educatoarea de la această grădiniță privată face videochat. Nu știu cât de moral și normal este acest lucru. Cel puțin, mie mi se pare imoral ca o doamnă care educă copiii și care are grijă de ei să practice așa ceva, chiar și în timpul său liber. Eu nu aș putea să-mi mai duc copilul linistit la grădiniță în aceste condiții”.

În urma acestor acuzații, directorul unității de învățământ a anunțat că a încheiat orice colaborare cu educatoarea în cauză. Cu toate acestea, este important de menționat că activitatea de videochat a fost practicată în timpul liber al acesteia și nu în cadrul grădiniței.

Situația ridică întrebări referitoare la limitele vieții private și la modul în care aceasta poate afecta percepția și încrederea părinților în cadrele didactice. Deși educația este o responsabilitate importantă și respectabilă, este important să se recunoască dreptul fiecărei persoane de a-și alege propriile activități în timpul său liber, atâta timp cât acestea nu intră în conflict cu valorile și normele societății.

Este necesară o dezbatere mai amplă cu privire la etica și moralitatea în societate și la felul în care acestea se reflectă în profesii precum educația. Cu toate acestea, este important să nu se generalizeze și să se judece o persoană doar pe baza unei activități desfășurate în timpul liber, fără a cunoaște întregul context al situației.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto si sursa initiala: bzi.ro

Educatoarea este model de videochat in timpul sau liber si parintii considera ca este imoral sa isi continue activitatea. Directorul unitatii de invatamant sustine ca a incheiat orice colaborare cu ea, scrie BZI.

Madalina Cioclu este o tanara care se afla in primii sai ani de cariera si parea ca se dedica acestei meserii, fiind foarte indragita de copilasii cu care lucra. Ba mai mult, aceasta a fost surprinsa in mai multe videoclipuri cum facea diferite activitati educative cu cei mici.

Dar, de cateva zile, parintii nu mai au liniste din cauza faptului ca au vazut-o pe unele site-uri pentru adulti si considera ca nu poate fi un model demn de urmat pentru copiii lor.

„Am aflat ca educatoarea de la aceasta gradinita privata face videochat. Nu stiu cat de moral si normal este acest lucru. Cel putin, mie mi se pare imoral ca o doamna ce educa copiii si care are grija de ei sa practice asa ceva, desi o face noaptea, in timpul sau liber. Eu nu as putea sa-mi mai duc copilul linistit la gradinita in aceste conditii”, marturiseste un parinte. (V.E.)

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...
Irimică, Liliana Laichici, Adrian Stanca, și mulți alții, împreună cu Ansamblul Banatul, aduc timișorenilor ”Cântec de sărbătoare”! Invitați speciali: Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Spectacolul “Cântec de sărbătoare” cu Ansamblul Profesionist Banatul și interpreți de muzică populară

Timișorenii sunt invitați să participe la un spectacol de excepție alături de Ansamblul Profesionist Banatul și renumiți interpreți de...

Read More...
Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Rămas-bun de la un profesor iubit

Articol de știri: Cu mare tristețe, comunitatea liceului nostru își ia rămas-bun de la profesorul de muzică, Cătălin Fidel, care...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro