Echipa de Junioare a Rapidului se pregătește pentru play off-ul de la Cluj

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de junioare a Rapidului a avut parte de un weekend plin de emoții, în care au avut loc ultimele meciuri din Campionatul Național de echipe U23. Dacă în primul meci au reușit să se impună în fața echipei Petrolul din Ploiești, astăzi fetele noastre nu au reușit să câștige meciul împotriva echipei CSM Tg. Mureș.

În meciul cu Petrolul, echipa Rapidului a reușit să doboare un total de 2990 de popice, iar cea mai bună jucătoare a fost Andreea Dinculeanu, cu 543 de popice doborâte. Cristina Popescu s-a clasat pe locul doi, cu 530 de popice doborâte, urmată de Bianca Chircu, Maria Tache, Alexandru Tache și Andra Chisnoiu.

În meciul contra echipei CSM Tg. Mureș, echipa Rapidului a acumulat un total de 2878 de popice doborâte. Cristina Popescu s-a remarcat din nou, cu 525 de popice doborâte, în timp ce Maria Tache, Andra Chisnoiu, Bianca Chircu, Andreea Dinculeanu, Sarah Drugan și Sophia Telejman au completat echipa.

Aceste meciuri au reprezentat un test important pentru micile rapidiste, înaintea play-off-ului care va avea loc în următorul weekend, la Cluj. Toți cei implicați în acest campionat își doresc ca echipa să se întoarcă acasă cu o medalie și cu capul sus.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Ieri și astăzi echipa noastră de junioare a disputat ultimele meciuri din Campionatul Național de echipe U23, întâlnind echipele Petrolul a Ploiești și CSM Tg Mureș. Daca ieri am reușit să ne impunem în fața celor din Ploiești, astăzi fetele noastre nu au câștigat meciul împotriva mureșencelor. În meciul cu Petrolul din Ploiești am avut un total de 2990 popice doborâte, iar cea mai bună jucătoare a fost Andreea Dinculeanu cu 543 p.d., fiind urmată de Cristina Popescu 530…, Bianca Chircu 480, Maria Tache 486, Alexandru Tache 479 și Andra Chisnoiu 462. În meciul cu CSM Tg. Mureș am acumulat un total de 2878 și cea care s-a remarcat a fost Cristina Popescu 525, urmată de Maria Tache 509, Andra Chisnoiu 488, Bianca Chircu 485, Andreea Dinculeanu 472 și Sarah Drugan împreună cu Sophia Telejman 399. Pentru micile rapidiste pregătite de Vasilica Pometcu împreună cu Luminița Dogaru aceste meciuri au fost și un test înaintea play off-ului, ce se va desfășura weekend-ul viitor la Cluj. Le dorim succes giuleștencelor, să se întoarcă cu medalie!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro