Droguri de mare risc găsite într-o mașină: 4 kilograme de cocaină și aproape 10 kilograme de heroină

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Autoritățile române au descoperit o nouă metodă ingenioasă de a ascunde droguri într-o mașină. De data aceasta, traficanții au ales să ascundă lingourile de droguri în bordul autoturismului. Incidentul a avut loc recent în România, iar poliția a reușit să confiște 4 kilograme de cocaină și aproape 10 kilograme de heroină, cu o valoare totală de peste 880.000 de euro.

Această captură importantă a fost posibilă datorită acțiunilor autorităților în cadrul unei investigații pentru constiuirea unui grup infracțional organizat și trafic internațional de droguri. În urma acestor acțiuni, trei persoane au fost arestate.

Metoda de ascundere a drogurilor în bordul mașinii demonstrează ingeniozitatea traficanților, care încearcă să găsească mereu noi modalități de a-și desfășura activitatea ilegală. Această descoperire arată că piața drogurilor suferă modificări și se adaptează constant pentru a evita acțiunile autorităților.

Este important de menționat că autoritățile române au reușit să facă această captură importantă datorită cooperării și schimbului de informații cu alte instituții internaționale. Colaborarea dintre diferitele forțe de aplicare a legii este esențială în lupta împotriva traficului de droguri la nivel global.

Această captură reprezintă un succes pentru autoritățile române în combaterea traficului de droguri și demon

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa

Și când credeai că le-ai văzut pe toate: droguri de mare risc ascunse într-o mașină, dar nu în roata de rezervă, la aripă sau în podea!

Colegii noștri nu se miră, le-au văzut pe toate!

Astfel, bordul autoturismului a ajuns locul de ascuns al acestor „lingouri” de droguri.

Ceea ce vedeți în poza de la comentarii reprezintă 4 kilograme de cocaină și aproape 10 kilograme de heroină, cu valoare de peste 880.000 de euro, iar, pentru toată activitatea ilegală, au fost arestate 3 persoane.

„Piața drogurilor” suferă modificări, din nou pe minus!

https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/cercetati-pentru-constituirea-unui-grup-infractional-organizat-si-trafic-international-de-droguri

#PolițiaRomână
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

One commentOn Droguri de mare risc găsite într-o mașină: 4 kilograme de cocaină și aproape 10 kilograme de heroină

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro