“Dragi șahiști, un mesaj important pentru voi”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În lumea șahului din România, Cluj-Napoca se pregătește să găzduiască un eveniment deosebit în colaborare cu SportsFestival, Banca Transilvania, Hidroelectrica, MOBEXPERT și Educație prin șah. Această inițiativă vine în întâmpinarea pasionaților de șah din întreaga țară, aducându-le o surpriză pe măsură.

Colaborarea dintre aceste entități importante din domeniu denotă importanța pe care șahul o capătă în societatea românească. SportsFestival, unul dintre cele mai mari evenimente sportive din țară, se alătură acestei inițiative, arătând că șahul este recunoscut ca un sport deosebit de complex și captivant.

Banca Transilvania și Hidroelectrica, două companii de renume, se implică în promovarea și susținerea șahului, înțelegând importanța pe care această activitate o are în dezvoltarea intelectuală și emoțională a oamenilor. Prin implicarea lor, aceste companii aduc un suflu nou în lumea șahului din România.

MOBEXPERT, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă și decorațiuni din țară, vine în sprijinul acestui proiect prin furnizarea de suport logistic și materiale necesare desfășurării evenimentului. Astfel, se creează un cadru propice pentru desfășurarea unor partide de șah de excepție.

Educație prin șah, o organizație non-guvernamentală care promovează șahul ca instrument de dezvoltare a abilităților cognitive și sociale ale copiilor, este partenerul ideal în organizarea acestui eveniment. Prin intermediul lor, se încurajează participarea copiilor și tinerilor la acest sport, dezvoltându-le astfel intuiția, concentrarea și capacitatea de luare a deciziilor.

Toate aceste colaborări și implicare în organizarea acestui eveniment surpriză demonstrează că șahul este un sport care atrage tot mai mulți pasionați în România. De asemenea, se evidențiază importanța pe care această activitate o are în dezvoltarea personală și în promovarea valorilor precum fair-play-ul și concentrarea.

Astfel, șahul devine un liant între diverse entități și persoane interesate de dezvoltarea intelectuală și emoțională a individului. Evenimentul pregătit în Cluj-Napoca va aduce o atmosferă plină de competiție și pasiune pentru acest sport deosebit. Să fim cu toții alături de organizatori și să trăim împreună emoția jocului de șah!

Sursa: Federația Română de Șah.

Dragi șahiști,
pregătim o surpriză la Cluj alături de SportsFestival, Banca Transilvania, Hidroelectrica, MOBEXPERT și, desigur, Educație prin șah.
Țineți aproape!

Să fie șah!
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro