Două super-evenimente produse de CS Dinamo în luna ianuarie: Polo și Taekwondo Legends

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

CS Dinamo pregătește două super-eventimente în luna ianuarie, care vor aduce la București echipe și sportivi de top din două discipline diferite. Primul eveniment este dedicat poloului, iar cel de-al doilea este un seminar de taekwondo.

În perioada 15-17 ianuarie, în bazinul Dinamo, se vor desfășura antrenamente comune între echipa CN Barcelona și echipele de seniori și U17 ale CS Dinamo. CN Barcelona este una dintre cele mai titrate echipe din poloul european, iar antrenorul lor, Andrei Iosep, este fost jucător al echipei Dinamo și al naționalei României. Acest eveniment va oferi oportunitatea sportivilor români de a se antrena alături de jucători de top și de a învăța de la cei mai buni.

După antrenamentele comune, între 18-20 ianuarie, va avea loc un turneu amical în bazinul Dinamo, la care vor participa și echipele Steaua și CSM Oradea. Acesta va fi un prilej pentru fanii poloului de a vedea în acțiune echipe de top și de a se bucura de meciuri spectaculoase.

În aceeași perioadă, între 19-21 ianuarie, în Sala Dinamo se va desfășura a doua ediție a seminarului “Taekwondo Legends”. Acest eveniment va aduce la București unul dintre cei mai de succes antrenori din lume, spaniolul Juan Antonio Ramos, campion mondial în taekwondo. Participanții la seminar vor avea oportunitatea de a se antrena cot la cot cu o legendă a acestui sport și de a învăța tehnici și strategii de la un expert recunoscut.

Cele două evenimente organizate de CS Dinamo în luna ianuarie demonstrează dorința clubului de a aduce în România sportivi și echipe de top, precum și de a oferi oportunități de antrenament și dezvoltare pentru sportivii români. Aceste evenimente reprezintă o încurajare pentru tinerii sportivi și o promovare a sportului de performanță în țară.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

Două super-eventimente produse de CS Dinamo în luna IANUARIE! POLO. Aducem la București una dintre cele mai titrate echipe din poloul european, CN Barcelona. Catalanii, antrenați de fostul mare jucător al echipei Dinamo și al naționalei României, Andrei Iosep, vor fi prezenți în Capitală cu echipele de seniori și U17. Între 15-17 ianuarie vor avea loc antrenamente comune în bazinul Dinamo, iar pe între 18-20 ianuarie turneu amical, tot în bazinul Dinamo, la care mai partici…pă Steaua și CSM Oradea. TAEKWONDO. Între 19-21 ianuarie organizăm în Sala Dinamo a doua ediție a seminarului ”Taekwondo Legends”. Practicanții acestei discipline olimpice vor avea din nou oportunitatea de a se antrena cot la cot cu o legendă a acestui sport. De data aceasta invitat va fi spaniolul Juan Antonio Ramos, campion mondial și unul dintre cei mai de succes antrenori din lume. #Dinamo #waterpolo #polo #taekwondo #tkd #legends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Narnia: O lume de magie și aventură

Narnia: O lume de magie și aventură este o serie de cărți scrise de celebrul autor britanic C.S. Lewis,...

Read More...

Diversitatea fenotipică și genotipică în lumea speciilor

Diversitatea fenotipică și genotipică în lumea speciilor este un subiect fascinant care ne arată cât de diferite pot fi...

Read More...

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița – unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din România, cu numeroase specii de plante și animale rare.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița este una dintre cele mai frumoase locații de vizitat din România, oferind o combinație unică...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro