“Dinamo domină Campionatul Național de speranțe la scrimă”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

România a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de speranțe la scrimă, desfășurat în perioada 5-8 octombrie la Râșnov. Echipa de la Dinamo a dominat competiția, câștigând toate titlurile în joc.

La masculin individual, primele trei locuri au fost ocupate de sportivi de la Dinamo. Alexandru Matei Radu a ocupat primul loc, urmat de Ștefan Alexandru Surcel pe locul doi și Mihnea Velicu pe locul trei. De asemenea, Vlad Luca Mărginean a ocupat locul cinci, iar Luca Ștefan Grecu și Tiberiu Pandelescu locurile șase și opt. Participarea a fost una impresionantă, cu un total de 58 de sportivi în competiție.

La masculin echipe, echipa Dinamo 1, formată din Pandelescu, Radu, Surcel și Velicu, a ocupat primul loc, în timp ce echipa Dinamo 2, formată din Dănilă, Grecu, Mărginean și Vochin, a ocupat locul patru.

La feminin individual, titlul a fost câștigat de Sofia Corlătescu de la Dinamo. Participarea la această categorie a fost una impresionantă, cu un total de 74 de sportive în competiție.

La feminin echipe, echipa Dinamo, formată din Eva Gimin Bobes, Sofia Elena Corlătescu, Maria Milea și Amelie Pescaru, a ocupat primul loc.

Performanțele obținute de sportivii de la Dinamo demonstrează talentul și pregătirea deosebită a acestora în scrimă. Clubul Dinamo a reușit să domine competiția, obținând toate titlurile puse în joc. Aceste rezultate vor aduce o mare satisfacție și mândrie pentru echipa și suporterii săi.

Fotografiile atașate textului ilustrează momente importante din competiție și arată determinarea și concentrarea sportivilor în timpul meciurilor.

Campionatul Național de speranțe la scrimă a demonstrat încă o dată nivelul ridicat al sportivilor români în acest sport. Performanțele obținute la această competiție reprezintă o platformă de lansare pentru sportivii tineri și o sursă de inspirație pentru viitoarele generații de scrimători.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

SCRIMĂ. 4 din 4 la Naționalele de speranțe. Toate titlurile au venit la Dinamo Campionatul Național de speranțe la sabie – Râșnov (5-8 octombrie) Masculin individual: 1. Alexandru Matei Radu (Dinamo), 2. Ștefan Alexandru Surcel (Dinamo), 3. Mihnea Velicu (Dinamo), 5. Vlad Luca Mărginean (Dinamo), 6. Luca Ștefan Grecu (Dinamo), 8. Tiberiu Pandelescu (Dinamo). Total sportivi: 58. Masculin echipe: 1. Dinamo 1 (Pandelescu, Radu, Surcel, Velicu)…, 4. Dinamo 2 (Dănilă, Grecu, Mărginean, Vochin). Feminin individual: 1. Sofia Corlătescu (Dinamo). Total sportive: 74 Feminin echipe: 1. Dinamo (Eva Gimin Bobes, Sofia Elena Corlătescu, Maria Milea, Amelie Pescaru). #Dinamo #scrima #fencing #sabre


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

7 commentsOn “Dinamo domină Campionatul Național de speranțe la scrimă”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro