Dezbatere publică privind impozitele și taxele locale pentru anul 2024 în Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Taxele şi impozitele locale din Timişoara, pentru anul viitor, în dezbatere publică! Hai şi tu să îţi spui părerea

Primăria Timişoara anunţă că va organiza o dezbatere publică pe tema stabilirii impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024. Autorităţile au declarat că nivelul cotelor de impozitare va rămâne același ca și în 2023.

Dezbaterea va avea loc pe data de 4 decembrie 2023, începând cu ora 16:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, situată pe bulevardul C.D. Loga nr. 1, etaj 1.

Primăria îi îndeamnă pe toți cei interesați să transmită în scris propuneri, sugestii și opiniile lor la Direcția Secretariat General – Serviciul Administrație Locală sau prin e-mail la adresa camelia.crisan@primariatm.ro, până duminică, 29 noiembrie 2023, ora 15:00.

Participanții la dezbatere care doresc să ia cuvântul vor putea susține punctele lor de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Fiecare participant va avea la dispoziție un timp limitat de 3 minute pentru a-și exprima punctul de vedere.

Primăria Timişoara a pus la dispoziție și proiectul de hotărâre, care poate fi consultat pe pagina oficială a primăriei.

Această dezbatere publică vine ca o oportunitate pentru cetățeni de a-și exprima opiniile și de a participa la procesul de stabilire a impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024. De asemenea, acest eveniment evidențiază transparența și deschiderea administrației locale față de cetățeni, oferindu-le posibilitatea de a se implica în luarea deciziilor importante privind finanțele locale.

Dezbaterea publică este un instrument democratic important, care permite cetățenilor să își exprime opiniile și să contribuie la procesul decizional. Participarea activă a cetățenilor în astfel de dezbateri este esențială pentru o guvernare transparentă și responsabilă.

Prin organizarea acestei dezbateri, Primăria Timişoara demonstrează că este deschisă la dialog și că este interesată de părerile și sugestiile cetățenilor în ceea ce privește stabilirea impozitelor și taxelor locale. Așadar, este important ca cetățenii să profite de această oportunitate și să își facă auzite vocile în cadrul acestei dezbateri publice.

Sursa: www.sursadevest.ro

Primăria Timişoara anunţă organizarea unei dezbateri publice pe tema stabilirii impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024.

Autorităţile anunţă că nivelul cotelor de impozitare va rămâne ca şi cel din 2023.

CITEŞTE ŞI: Primarul din Dumbrăvița, în vizorul procurorilor, pentru abuzuri legate de construcții ilegale și avize false

Dezbaterea va avea loc în data de 04.12.2023, ora 16:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, de pe bulevardul C.D. Loga nr. 1, etaj 1.

“Îi îndemnăm pe toți cei interesați să ne transmită din timp propunerile, sugestiile și opiniile în scris la Direcția Secretariat General – Serviciul Administrație Locală, sau pe e-mail: camelia.crisan@primariatm.ro, până duminică, 29 noiembrie 2023, ora 15:00”, transmite Primăria Timişoara.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat mai jos:Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic Mumificarea este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale culturii egiptene antice și...

Read More...

Genetica plantelor: Explorând paternitatea și strategiile de reproducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se transmit trăsăturile unei plante de la un părinte la celălalt, atunci ai ajuns...

Read More...

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro