Dezastru la Cantina Liceului de Silvicultura și Agricultura din Timișoara!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
VIDEO Mizerie de nedescris, alimente expirate şi excremente de şoareci, la Cantina Liceului Casa Verde din Timișoara!

Inspectorii OPC au descoperit o situație dezastruoasă la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura și Agricultura Casa Verde din Timișoara, după ce au efectuat o verificare în urma unei reclamații primite. Printre cele mai grave constatări se numără mizeria din blocul alimentar, alimente expirate și excremente de șoareci găsite pe veselă.

Frigiderele erau neigienizate, iar unele produse erau depozitate fără ambalajul original și fără elemente de identificare. De asemenea, inspectorii au observat că nu se monitorizează temperatura în spațiile frig, iar tavanul și pereții prezentau exfolieri de zugrăveală din cauza infiltrațiilor.

Cuptoarele și vesela erau de asemenea neigienizate corespunzător, cu un strat de grăsime arsă. În plus, în meniu lipseau informațiile referitoare la produsele cu potențial alergen.

Ca urmare a constatărilor, inspectorii OPC au aplicat o amendă contravențională de 15.000 lei și au emis un avertisment. În plus, au fost dispuse măsuri complementare, cum ar fi oprirea temporară a serviciilor până la remedierea deficiențelor și oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme.

Situația de la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura și Agricultura Casa Verde Timișoara ridică semne de întrebare cu privire la standardele de igienă și siguranța alimentară din instituțiile de învățământ. Este important ca autoritățile să monitorizeze mai atent aceste aspecte pentru a proteja sănătatea elevilor și a personalului școlar.

Sursa: www.sursadevest.ro

Inspectorii OPC au găsit dezastru la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura și Agricultura Casa Verde Timișoara!

Aceştia au verificat cantina, în urma unei reclamaţii. Au găsit însă, mizerie, alimente şi produse alimentare expirate, dar şi excremente de şoareci în blocul alimentar şi pe veselă. Frigiderele erau neigienizate, iar mai multe produse au fost găsite fără ambalajele originale şi fără elemente de identificare.

În plus, inspectorii OPC au mai constatat că nu se monitorizează temperatura la spațiile frig, iar tavanul și pereții prezentau exfolieri de zugrăveală ca urmare a infiltrațiilor.

Cuptoarele și vesela erau neigienizate corespunzător şi prezentau un strat de grăsime arsa. În plus, în meniu nu erau menționate produsele cu potențial alergen.

Inspectorii OPC au aplicat o amendă contravenţională de 15.000 lei, dar şi un avertisment.

Totodată, au fost dispuse următoarele măsuri complementare: oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate, dar şi oprirea definitivă de la comercializare al produselor neconforme.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro