Descoperirea drogurilor în curtea unei unități de învățământ din Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Trafic de droguri, în curtea şcolii! Doi tineri din Timişoara, prinşi în timp ce tranzacţionau substanţe interzise

Doi tineri cu comportament ciudat au fost observați de jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara în curtea Colegiului Tehnic de Vest din Timișoara. În timpul verificărilor, aceștia au descoperit că cei doi aveau asupra lor droguri. Cei doi tineri, în vârstă de 16 și 18 ani, nu sunt elevi la colegiul respectiv.

Jandarmii au identificat faptul că adolescentul de 16 ani era cel care vindea drogurile, având asupra lui un cântar electronic. Acesta a declarat că achiziționase substanțele pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era în momentul identificării, un pliculeț cu substanță pentru consum.

Tânărul de 18 ani are antecedente penale și a fost recent eliberat condiționat după ce a executat o pedeapsă privativă de libertate. El le-a comunicat jandarmilor că a cumpărat drogurile din curiozitate.

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate au preluat cazul și au deschis o anchetă pentru a identifica persoana sau persoanele implicate în această tranzacție ilegală de droguri.

Este important să se acorde atenție acestor situații și să se întreprindă măsuri adecvate pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri în rândul tinerilor. Educația și informarea despre consecințele negative ale drogurilor trebuie să fie o prioritate pentru autorități și pentru societatea în ansamblu.

Sursa: www.sursadevest.ro

Janadarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara, aflaţi în patrulare, au observat, în curtea unei unităţi de învătăţământ, doi tineri care aveau un comportament ciudat.

S-au apropiat de ei, i-ai identificat iar în timpul verificărilor au descoperit că cei doi aveau asupra lor, droguri.

CITEŞTE ŞI: Hai în echipa Filarmonicii Banatul! Concurs pentru postul de garderobier

Totul s-a întâmplat în curtea Colegiului Tehnic de Vest din Timişoara, însă niciunul dintre cei doi tineri de 16, respectiv 18 ani, nu este elev acolo.

Ba mai mult, adolescentul de 16 ani avea şi un cântar asupra lui, semn că el este cel care vindea drogurile.

“Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalină. Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic. Acesta a declarat că achiziționase materia pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara.

Tânărul de 18 ani are antecendente. Recent, el a fost liberat condiţionat după ce a ispășit o pedeapsă privativă de libertate.

CITEŞTE ŞI: Mâine se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în alte două localități din județ!

El le-a spus jandarmilor că a cumpărat drogurile din curiozitate.

Pe fir au intrat acum şi poliţiştii de la BCCO, care au deschis în acest caz o anchetă, pentru a afla cine este în spatele acestei tranzacţii.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Două colege de muncă au murit într-un accident

Accident tragic la Perieni Vaslui

Un accident tragic a avut loc la Perieni, județul Vaslui, soldat cu moartea a două femei. Conform informațiilor, cele...

Read More...

Victoria echipei Dinamo în meciul 3 al finalei de polo aquatic – Continuăm povestea sezonului minunat!

Echipa de polo Dinamo a reușit să câștige meciul 3 al finalei, continuând astfel povestea unui sezon minunat. Cu...

Read More...

Final de sezon pentru echipa de seniori din Superliga Națională, cu dorința de podium înfrântă de CSM Oradea.

Echipa de seniori a clubului Rapid București a încheiat sezonul 2023/2024 al Superligii Naționale la un pas de podium....

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro