Descinderi la traficanții de droguri din mai multe județe ale țării

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bărbat găsit mort într-o pădure din județul Argeș – incomod-media.ro

Astăzi, pe 26 septembrie 2023, a avut loc o amplă acțiune a autorităților împotriva traficanților de droguri din mai multe județe ale țării. Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat opt percheziții la domiciliile unor persoane din județul Argeș suspectate de trafic de droguri de risc și mare risc. Ca urmare a acestor percheziții, opt persoane au fost conduse la audieri.

Prima cauză instrumentată a vizat locuința unei persoane care ar fi comercializat în mod repetat, în județul Argeș, diferite cantități de droguri de mare risc, precum Ketamină și MDMA. Această acțiune a avut ca scop înlăturarea unei importante surse de droguri din zonă și stoparea activității infracționale a traficantului.

În cea de-a doua cauză, autoritățile au pus în aplicare cinci mandate de percheziție și cinci mandate de aducere. Această acțiune a avut ca scop destructurarea unei rețele de trafic de droguri care, în cursul anului 2023, ar fi vândut canabis, 3-CMC (cristal) și alte substanțe cu efect psihoactiv, precum ADB BUTINACA. Această rețea de traficanți de droguri a fost monitorizată de către autorități, iar acum aceștia au fost identificați și reținuți.

În al treilea dosar instrumentat, s-a descoperit că o persoană din municipiul Pitești ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, în special MDMA, către consumatori din județul Argeș. Prin depistarea și reținerea acestui traficant, autoritățile au reușit să oprească fluxul de droguri către această zonă.

În cea de-a patra cauză, autoritățile au reținut un bănuit care, pe parcursul anului 2023, ar fi comercializat în mod repetat droguri de risc și mare risc, în special canabis și MDMA, către mai mulți consumatori din municipiul Pitești. Prin prinderea și trimiterea acestui traficant în fața justiției, s-a reușit să se reducă oferta de droguri pe piața locală.

Audierile suspectilor se efectuează în prezent la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești. Autoritățile continuă să investigheze aceste cazuri și să adune probe pentru a asigura condamnarea traficanților de droguri și a destructurării rețelelor de trafic. Este important ca astfel de acțiuni să continue, pentru a menține siguranța și bunăstarea cetățenilor și pentru a limita răspândirea drogurilor în societate.

Sursa: incomod-media.ro

Astăzi – 26 septembrie 2023, a fost ziua descinderilor la traficanții de droguri din mai multe județe ale țării. Lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au executat opt percheziții la domiciliile unor persoanele din județul Argeș cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Opt persoane au fost conduse la audieri.

În prima cauză instrumentată, destinderea s-a efectuat la locuința unei persoane care ar fi comercializat în mod repetat, în județul Argeș, diferite cantități de droguri de mare risc, respectiv, Ketamină și MDMA.

În cea de-a doua cauză, în care sunt puse în aplicare 5 mandate de percheziție și 5 mandate de aducere, s-a stabilit că, pe parcursul anului 2023, mai mulți bănuiți ar fi comercializat canabis și 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, precum și substanțe cu efect psihoactiv, ADB BUTINACA.

„În cel de-al treilea dosar, cercetările efectuate au relevat că o persoană, din municipiul Pitești, ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, MDMA, către consumatori din județul Argeș.

În cea de a patra cauză instrumentată, s-a reținut că, pe parcursul anului 2023, un bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis și MDMA, către mai mulți consumatori din municipiul Pitești.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News


Vizualizări: 285Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro