De ce animalele de companie exotice nu ar trebui interzise

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
pets

Cu toții știm cum grupurile de interese speciale pot arunca lucrurile în aer disproporționat – cum ar fi inexistenta „Criza animalelor exotice”. Dacă ai asculta unele grupuri pentru drepturile animalelor, ai crede că păstrarea animalelor de companie exotice este crudă, periculoasă și chiar se limitează la trădare! Înainte de a cumpăra acea agendă, luați în considerare că un student de liceu a făcut odată un argument convingător pentru interzicerea monoxidului de dihidrogen: incolor, inodor și fără gust, ucide mii de oameni în fiecare an.

Majoritatea deceselor sunt cauzate de inhalare, dar pericolele monoxidului de dihidrogen nu se opresc aici. Expunerea prelungită la forma sa solidă provoacă leziuni tisulare severe. Monoxidul de dihidrogen este cunoscut și sub denumirea de acid hidroxl, este componenta majoră a ploii acide, poate provoca arsuri grave, contribuie la eroziunea terenului, poate provoca defecțiuni electrice și scăderea eficienței frânelor auto și a fost găsit în tumorile excizate ale pacienților cu cancer terminal.

Acest raport a fost prezentat unui număr de 50 de studenți, întrebându-i ce ar trebui făcut în legătură cu substanța chimică. 43 de studenți au fost în favoarea interzicerii acesteia, 6 au fost indeciși și doar unul a recunoscut corect că „monoxidul de dihidrogen” este de fapt H2O – apă simplă veche. Cât de creduli sunt tu?

Interzicerea pisicii mele are aproximativ la fel de mult sens ca interzicerea pisicii tale – iar rezultatele sunt la fel de sfâșietoare pentru animalul de companie și pentru proprietar. Ești pregătit pentru adevărul despre „Criza animalelor exotice?”

  • Animalele de companie exotice nu sunt periculoase! Un studiu a arătat că riscul de rănire a proprietarilor de pisici exotice a fost mai mic decât riscul de rănire din cauza mușcăturii unui câine domestic. Și fiecare persoană care conduce un autovehicul își supune și familia unui risc de trei ori mai mare decât cineva care deține chiar și o pisică exotică mare, cum ar fi un tigru.
  • Majoritatea proprietarilor de animale exotice sunt oameni buni, inteligenți, care își adoră animalele și au grijă de ele. Ne iubim animalele de companie la fel cum tu le iubești pe ale tale.
  • Interzicerea animalelor exotice are ca rezultat confiscarea, confiscarea și, de obicei, uciderea animalelor de companie iubite. Câțiva norocoși își trăiesc viața în cuști, sub grija unor străini, în grădini zoologice și sanctuare. Acestea sunt grupurile secrete murdare pentru drepturile animalelor pe care nu vor să le știți. Interzicerea nu ajută animalele: le ucide!
  • Proprietatea de pisici exotice este deja reglementată de Departamentul Agriculturii al SUA, Departamentul de Interne al SUA, Serviciul Peștelor și Faunei Sălbatice din SUA, CITES, Legea privind bunăstarea animalelor, Legea speciilor pe cale de dispariție, Legea Lacey, mai multe reglementări ale orașului, județului și statului. la care poți să scuturi un băț, precum și legile existente privind bunăstarea animalelor și siguranța publică care guvernează atât animalele exotice, cât și cele domestice.
  • „Puteți cumpăra un tigru de pe internet cu 100,00 USD”, proclamă îngroziți activiștii detestați la cercetare. Încercați doar să comandați un tigru online, sau chiar un serval. Nu vei reuși. Această legendă urbană are o mare repetabilitate la petreceri de cocktail și la strângeri de fonduri pentru salvarea-animalele-drăguțe-de-oameni-răi, dar lipsește grav în departamentul de realitate. Crescătorii au site-uri web, dar este nevoie de mult mai mult decât un clic de mouse pentru a cumpăra o pisică exotică.

Source by Jessi Clark-White
Foto: Pixabay

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA's new suborbital avionics system: A stack of computer components on a white background - CGI

Revolutie in Sistemele Avionice pentru Misiunile cu Roci si Balon Suborbital

O cantitate mare de date colectate de instrumentele științifice sensibile de astăzi prezintă o provocare în ceea ce privește...

Read More...

Controversă în România: Premierul Ciolacu Acuzat de Discriminare

Recent, în România a izbucnit o controversă de proporții după declarațiile premierului Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de...

Read More...

Echipa de gimnastică juniori a României se pregătește pentru competițiile viitoare

Echipa de gimnastică junior a României se pregătește pentru competițiile viitoare în zilele următoare. Cu un antrenament intens și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro