Curs de formare arbitri locali la Pitești în ianuarie 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Cursul de formare pentru arbitri locali organizat la Pitești a luat sfârșit cu succes. Evenimentul a fost organizat de Zalău Tenis Club AS și Comisia Centrală de Arbitri din cadrul Federației Române de Tenis, în perioada 20-21 ianuarie 2024. Scopul acestui curs a fost acela de a forma arbitri de nivel local, iar cei care promovează testul final vor primi certificarea de “Arbitru Local”.

Printre condițiile de participare la acest curs se numără vârsta minimă de 15 ani, promovarea testului final și achitarea taxei de curs în valoare de 280 lei. Bibliografia cursului include regulile tenisului și sarcinile și procedurile pentru arbitri, documente disponibile pe site-ul www.frt.ro/ro/arbitri.

Pentru înscrieri, informații suplimentare și oferta de cazare, participanții au avut posibilitatea de a contacta organizatorul școlii de arbitraj, profesor Gabriel Săndulescu, președinte Tenis Club AS, la numărul de telefon 0722 260 365. Lectorul-coordonator al cursului a fost domnul Lucian Stănciulescu, arbitru internațional, care poate fi contactat la numărul de telefon 0745 313 811.

Organizatorii au declarat că Tenis Club AS a fost primul club din țară care și-a creat propriul corp de arbitri și că aceasta este a cincea ediție a cursului de arbitraj organizat de ei. Ei se mândresc cu faptul că, pe lângă un număr impresionant de arbitri locali prezenți la toate competițiile din județul Argeș, au reușit să promoveze arbitri la nivel național și să îi trimită în calitate de oficiali la competiții internaționale de tenis precum Tennis Europe, ITF, WTA, ATP, Fed Cup sau Cupa Davis.

Un exemplu de succes în urma acestui curs este cursul de arbitri locali organizat recent la Zalău, unde lectori au fost arbitrii internaționali Lucian Stănciulescu și Andrei Brisc. La acest curs au promovat 15 participanți, obținându-se astfel cel mai bun nivel din ultimii 4 ani. Organizatorii au ținut să mulțumească lui Ștefan Welther, de la Transilvania Tenis Club, pentru condițiile asigurate pentru buna desfășurare a cursului.

În final, se încurajează pe oricine are pasiune pentru tenis să pornească acum, în acest început de 2024, pe drumul către o meserie frumoasă – cea de arbitru de tenis.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Curs de formare arbitri locali la Pitești. S-a încheiat cursul de la Zalău Tenis Club AS și Comisia Centrală de Arbitri din cadrul Federației Române de Tenis organizează, în perioada 20-21 ianuarie 2024, la Pitesti, un Curs de Formare Arbitri de nivel local. Cursul se desfășoară pe durata a două zile, având testul final în data de 21.01.2024…. În urma cursului, cei care promovează testul final vor primi certificarea de “Arbitru Local”. Condiții:  Vârsta minimă 15 ani.  Promovarea testului final  Achitarea taxei de curs: 280 lei Bibliografie curs (documente disponibile pe www.frt.ro/ro/arbitri):  Regulile Tenisului  Sarcini și Proceduri pentru Arbitri Pentru înscrieri, informații și oferta de cazare puteți contacta organizatorul școlii de arbitraj, profesor Gabriel Săndulescu, președinte Tenis Club AS – 0722 260 365. Lector-coordonator: dl. Lucian Stănciulescu, arbitru international – 0745 313 811 “Tenis Club AS a fost primul club din țară care și-a creat propriul corp de arbitri. Suntem acum la al 5-lea curs de arbitraj pe care îl organizăm și suntem foarte mândri că dincolo de un număr impresionant de arbitri locali prezenți la toate competițiile organizate în județul Argeș, avem promovați arbitri naționali și chiar câțiva care au participat în calitate oficială la turnee internaționale: Tennis Europe, ITF, WTA, ATP, Fed Cup sau Cupa Davis”, anunta organizatorii. Poți fi unul dintre ei! Recent s-a organizat primul curs de arbitri locali la Zalău, la care lectori au fost arbitrii internaționali Lucian Stănciulescu și Andrei Brisc. La acest curs au promovat 15 participanți, ca rezultate fiind cel mai bun nivel din ultimii 4 ani. Cursul de la Zalău a fost organizat de Comisia Centrală de Arbitri împreună cu Transilvania Tenis Club, Ștefan Welther fiind cel care a asigurat toate condițiile pentru desfășurarea în bune condiții a acțiunii. Pornește acum, la început de 2024, pe drumul către o meserie frumoasă – cea de arbitru de tenis.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Evenimentul de Decorare a Drapelului de Luptă la Suceava

Astăzi, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a avut loc un eveniment deosebit, dedicat Decorării Drapelului de Luptă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro