Cupa României la Padel, competiția care aduce sportul în prim-plan

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
De la turneele anului, la Cupa României! Timișoara își înscrie numele în istoria padelului românesc

Timișoara va găzdui în acest sfârșit de săptămână prima competiție profesionistă de padel din România. Această competiție adună cei mai performanți sportivi practicanți ai acestui sport, care a fost recunoscut oficial recent în țară. Competiția, numită Cupa României la Padel, va aduce în luptă primii 12 jucători din fiecare divizie.

Cupa României la Padel se va desfășura în perioada 8-10 decembrie la Padale Center Timișoara, cea mai mare bază sportivă de padel din vestul țării și singura cu terenuri omologate de producătorul oficial pentru World Padel Tour. Competiția va avea trei divizii de joc la masculin și o divizie feminină, iar premiile puse în joc se ridică la suma totală de 5.100 euro.

Duminică, după disputarea finalelor Cupei României, vom cunoaște primii campioni naționali la padel, echipe care vor reprezenta România în competițiile internaționale viitoare. Acest eveniment sportiv reprezintă un moment important pentru Timișoara, încheind în același timp programul de Capitală Europeană a Culturii și punctând orașul pe harta sportului profesionist românesc.

Padelul este un sport în plină creștere, fiind considerat un fenomen global. Cu peste 25 de milioane de jucători la nivel mondial, padelul a devenit sportul cu cea mai rapidă creștere în lume. Meciurile, semifinalele și finalele Cupei României la Padel vor putea fi urmărite live pe canalul youtube și pe pagina de facebook a Circuitului Profesionist de Padel.

Sursa: www.sursadevest.ro

În acest sfârșit de săptămână, Timișoara devine capitala padelului din România, pentru că va găzdui cea dintâi competiție profesionistă care reunește cei mai performanți sportivi practicanți ai acestui sport recunoscut oficial în țara noastră de curând.

În lupta pentru titlul național dar și pentru premiile generoase în bani, în CUPA ROMÂNIEI LA PADEL intră primi 12 jucătorii / divizie.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest, prezentă în rankingul pe teme de sustenabilitate QS Sustainability Ranking!

Este vorba de sportivii cu cele mai multe puncte acumulate pe durata turneelor desfășurate pe parcursul întregului an 2023 în cadrul Circuitul Profesionist de Padel.

CUPA ROMÂNIEI LA PADEL se va desfășura în perioada 8 – 10 decembrie la Padale Center Timişoara (strada Praga nr.6, Dumbrăvița), cea mai mare bază sportivă de padel din vestul țării și singura cu terenuri omologate, furnizate de producătorul oficial pentru World Padel Tour.

Competiția va avea trei divizii de joc (1, 2 și 3) la masculin și o divizie feminină, iar premiile puse în joc însumează 5.100 de euro

Duminică, după disputarea finalelor CUPEI ROMÂNIEI, vom cunoaște primii campioni naționali la padel, echipe care vor reprezenta țara noastră în competițiile internaționale ce vor urma.

Astfel, în zilele în care Timișoara își încheie programul de Capitală Europeană a Culturii, orașul de pe Bega bifează cel mai important eveniment sportiv al anului, care punctează orașul pe harta sportului profesionist românesc.

CITEŞTE ŞI: Oamenii lui Fritz fac chef cu prietenii, din bani publici! Reacţia consilierului local Roxana Iliescu: Este o mizerie!

Padelul este un real fenomen, sportul cu cea mai rapidă creștere din lume, numărând peste 25 de  milioane de jucători la nivel mondial.

Meciurile, semifinalele și finalele CUPEI ROMÂNIEI LA PADEL vor putea fi urmărite live pe canalul YouTube și pe pagina de Facebook Circuitul Profesionist de Padel.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro