CSM Lugoj învinge CSM București cu 3-2 într-un meci dramatic

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
CSM Lugoj – victorie dramatică în fața redutabilei CSM București, tranșată în cinci seturi, după ce a condus 2-0!

CSM Lugoj, victorie dramatică împotriva CSM București în Campionatul Diviziei A1

Sâmbătă, 17 februarie 2024, CSM Lugoj a reușit să obțină o victorie de senzație împotriva echipei CSM București, în cadrul Campionatului Diviziei A1. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2, după un duel plin de dramatism și intensitate. Fără căpitanul echipei, Silvija Popovic, accidentată, tânăra Sandra Popovici Nistor a reușit să impresioneze pe teren, contribuind la succesul echipei lugojene.

CSM Lugoj s-a impus pe seturi cu scorurile de 25-18, 28-26, 22-25, 19-25, 15-12, demonstrând o determinare și un spirit de echipă remarcabile. Tacticianul Ugljesa Segrt a fost la înălțime, reușind să găsească formula câștigătoare încă o dată.

În ceea ce privește performanțele individuale, Yelizaveta (Lisa) Ruban a strălucit, adunând 22 de puncte pentru echipa CSM Lugoj. De asemenea, Katarina Canak, Andra Artin, Aliona Martiniuc, Mirta Grbac și Olga Skrypak au avut evoluții solide. Din tabăra oaspeților, Iuna Zadorojnai, Ikikc Matea, Guewe Diouf și Alexandra Sobo au fost principalele marcatoare.

Antrenorul principal al echipei, Ugljesa Segrt, a lăudat efortul și determinarea jucătoarelor sale, subliniind importanța victoriei din această partidă dificilă.

CSM București, echipă cu un titlu european în palmares, a oferit o confruntare pe măsură, însă CSM Lugoj a reușit să se impună în fața unei adversare redutabile. Cu doar o înfrângere în acest retur de campionat, echipa din Lugoj se află pe locul III în clasament și traversează o perioadă foarte bună, având în vedere cele șase victorii consecutive obținute.

Următoarele meciuri vor fi extrem de importante pentru CSM Lugoj, având în față partide dificile împotriva unor echipe puternice precum Rapid, Blaj și Voluntari. Cu determinare și concentrare, echipa speră să continue seria de rezultate pozitive și să se mențină în vârful clasamentului.

Foto: CSM Lugoj – volei

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Sâmbătă, 17 februarie 2024, în cadrul Campionatului Diviziei A1, CSM Lugoj a învins CSM București cu scorul 3-2, după un meci de un dramatism ieșit din comun. Fără căpitanul echipei, Silvija Popovic, accidentată, dar cu tânăra lugojeancă de 18 ani Sandra Popovici Nistor în teren, Lugojul a găsit iarăși formula câștigătoare, grație tacticianului de excepție, Ugljesa Segrt! CSM Lugoj – volei a fost din nou la înălțime, evoluând în fața celui mai frumos public din țară!

Pe seturi, scorul a fost 25-18, 28-26, 22-25, 19-25, 15-12. Echipa noastră s-a impus în primele două seturi, a fost egalată și a câștigat în setul cinci, unde a avut serviciul și blocajul adversarelor mai bun.

Ca de obicei, din tabăra CSM Lugoj, Yelizaveta (Lisa) Ruban a fost la înălțime, și la propriu și la figurat, cu 22 de puncte realizate, urmată de Katarina Canak (15), Andra Artin (14), Aliona Martiniuc (12), Mirta Grbac (11) și Olga Skrypak (8). De la oaspete, s-au remarcat Iuna Zadorojnai (23p.), Ikikc Matea (17p.), Guewe Diouf (16p.) și Alexandra Sobo (14p.).

”Sincer, nu-mi amintesc să fi trăit vreodată un meci cu asemenea emoții. Vreau să felicit echipa noastră, care a strâns din dinți și a reușit să se impună, la final. Despre accidentări, nu mai vreau să vorbesc, nici nu mai vreau să aud. Azi am jucat fără căpitanul Silvija Popovic. A fost în teren Sandra Nistor Popovici care, pentru experiența sa, a reușit un meci foarte-foarte bun, asta a făcut victoria și mai frumoasă și mă bucur pentru ea!”, a declarat după meci antrenorul nostru principal, Ugljesa Segrt.

La final, merită amintit că CSM București are în palmares un titlu european, câștigând finala CEV Challenge Cup contra echipei Trabzon din Turcia, în anul 2016.

Echipa noastră, CSM Lugoj, are doar o singură înfrângere în acest retur de campionat (2-3 cu Târgoviște) și se află pe locul III, după ce săptămâna trecută s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.

Partida cu CSM București reprezintă a șasea victorie consecutivă a Lugojului, care, după o pauză, are în program trei meciuri grele, la Rapid, acasă cu Blaj și în deplasare la Voluntari.

foto: CSM Lugoj – volei

 

 



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campania – De unde știi…adevărul despre tutun? – Institutul Național de Sănătate Publică

Limitarea Consumului de Tutun – O Modalitate Eficientă de Salvare a Vieților

Consumul de tutun este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății publice la nivel global. Fumatul este...

Read More...
In an auditorium at NASA Headquarters, NASA Administrator Bill Nelson, standing, listens to a woman who is standing and speaking into a microphone to ask a question during a U.S. Department of State Open House. Attendees of the event fill the four rows of seats visible in the image, and a banner with NASA Artemis Program logo is seen in the background.

Diplomatia spatiala: consolidarea parteneriatelor internationale

NASA a găzduit un eveniment deosebit în cadrul Săptămânii Diplomației Spațiale, desfășurat la sediul din Washington al Agenției Spațiale...

Read More...

Calificările pentru FINAL 4 din EHF European League includ NOI și trei echipe germane

Handbalul european este în centrul atenției, iar EHF European League a stabilit echipele care vor participa în Final 4....

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro