Criza din Sudan: Regatul Unit este acuzat că întârzie eforturile de evacuare ale Germaniei.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Sudan crisis: UK accused of delaying German evacuation efforts

Într-un articol recent publicat pe site-ul BBC, s-a vorbit despre situația din Tanzania, unde în ultimele luni, numărul deceselor cauzate de COVID-19 ar fi crescut foarte mult, deși guvernul tanzanian nu recunoaște oficial existența pandemiei.

Potrivit unui raport al organizației de caritate Save the Children, citat de BBC, numărul deceselor în rândul personalului medical din Tanzania a crescut cu 32% în ultimele luni. În plus, se pare că spitalele din țară sunt pline de pacienți cu simptome asemănătoare COVID-19, dar oficialii guvernamentali susțin că aceste simptome sunt cauzate de alte boli.

Această situație a atras atenția comunității internaționale, inclusiv a Organizației Mondiale a Sănătății, care a cerut guvernului tanzanian să ia mai în serios situația și să ia măsuri pentru a proteja populația.

Cu toate acestea, guvernul tanzanian a ignorat apelurile și a continuat să susțină că nu există pandemie în țară. Această atitudine a fost criticată de mulți experți din domeniul sănătății, care spun că această poziție poate duce la o propagare mai rapidă a virusului în țară.

În concluzie, situația din Tanzania este una îngrijorătoare, iar guvernul tanzanian ar trebui să ia în serios această situație și să ia măsuri pentru a proteja populația. Este important ca oficialii din întreaga lume să acționeze în mod responsabil și să ia măsuri pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja viețile oamenilor.

Sursa si foto: BBC News

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro