Corul “Armonii” al Școlii Gimnaziale de Muzică “Filaret Barbu” din Lugoj obține Premiul de Excelență la Festivalul-concurs “Împreună de Crăciun”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Talent! Premii internaționale și ropote de aplauze de la sute de lugojeni pentru corul ”Armonii” al Școlii de Muzică ”Filaret Barbu”

Corul ”Armonii” al Școlii Gimnaziale de Muzică ”Filaret Barbu” din Lugoj a obținut Premiul de Excelență la Festivalul-concurs de datini și obiceiuri de iarnă ”Împreună de Crăciun”, ediția a III-a, desfășurat în Montreal, Canada. Competiția a fost dedicată copiilor din întreaga lume și corul românesc a reușit să impresioneze juriul cu talentul său.

De asemenea, corul a primit și o diplomă specială din partea Școlii de muzică și canto ”Montre-Nous Ta Voix”, oferită de prof. Cătălina Mirică, artistă stabilită în Canada și membră a juriului. Această recunoaștere aduce în prim plan calitatea educației muzicale din România și talentul copiilor implicați în corul ”Armonii”.

În perioada sărbătorilor de iarnă, copiii au avut ocazia să încânte sute de lugojeni cu colindele lor. Aceștia au fost invitați să cânte la mai multe firme din oraș, aducând bucurie și atmosferă de sărbătoare în comunitate.

Unul dintre momentele deosebite a fost vizita corului ”Armonii” la Laboratoarele Favisan, unde renumita dr. Virginia Faur a lăudat profesionalismul coral al copiilor. Aceasta a afirmat că de la dl Remus Tașcău nu a mai întâlnit un astfel de nivel ridicat al corului. Acest elogiu vine să sublinieze calitatea pregătirii muzicale și talentul copiilor implicați în cor.

La Margarita Eurocas, câteva zeci de oameni au avut ocazia să aplaude talentul copiilor. Publicul prezent la Protopopiatul și Parohia Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj a exclamat că este un cor de îngeri. La Interspitzen, oamenii au fost impresionați de prestația copiilor și i-au încurajat să continue să cânte, considerându-i minunați și excepționali.

Școlii de Muzică ”Filaret Barbu” din Lugoj i-a revenit onoarea de a impresiona publicul prezent la Conferința Internațională de Istorie ”Acta Historica Civitatis Lugosiensis”, organizată în perioada 8 – 10 decembrie. Talentul și pasiunea elevilor au fost apreciate și la Balul anual ”Rotary”, un eveniment caritabil iubit în comunitatea lugojeană.

Aceste reușite ale corului ”Armonii” demonstrează valoarea și talentul copiilor implicați în educația muzicală. Prin participarea la festivaluri, concursuri și evenimente speciale, aceștia au ocazia să își descopere și să își pună în valoare abilitățile muzicale, bucurându-ne cu interpretări deosebite și emoționante.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Corul ”Armonii” al Școlii Gimnaziale de Muzică ”Filaret Barbu” din Lugoj a participat în luna decembrie la Festivalul-concurs de datini și obiceiuri de iarnă ”Împreună de Crăciun”, ediția a III-a, o competiție organizată la Montreal, Canada și dedicată copiilor de pretutindeni, unde a obținut Premiul de Excelență. Acestuia i s-a adăugat și o diplomă specială din partea Școlii de muzică și canto ”Montre-Nous Ta Voix, oferită de prof. Cătălina Mirică, artistă stabilită în Canada și membră a juriului.

Totodată, în luna cadourilor, cum este supranumită luna decembrie, copiii au încântat sute de lugojeni cu glasurile lor, fiind invitați să colinde la mai multe firme din oraș.

”De la dl Remus Tașcău nu am mai avut un profesionalism coral atât de ridicat”, afirmă dr. Virginia Faur, în urma vizitei primite de la corul ”Armonii” al Școlii Gimnaziale de Muzică ”Filaret Barbu” la Laboratoarele Favisan.

La Margarita Eurocas câteva zeci de oameni au aplaudat talentul copiilor.

”Un cor de îngeri!”, a exclamat auditoriul de la Protopopiatul și Parohia Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj.

La Interspitzen, zeci de oameni au aplaudat și i-au încurajat pe copii: ”minunați, excepționali, mai cântați!”.

Talentații elevi ai Școlii de Muzică ”Filaret Barbu” au impresionat publicul prezent și la Conferința Internațională de Istorie ”Acta Historica Civitatis Lugosiensis”, organizată în perioada 8 – 10 decembrie, dar și la Balul anual ”Rotary”, eveniment caritabil îndrăgit în comunitatea lugojeană.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...
IMPACTPRESS

Programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sarbatoare legala “Rusalii”

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, a anunțat programul de lucru pentru data de 24 iunie,...

Read More...

În căutarea rădăcinilor elementelor grele: Cercetările asupra originei acestora în Univers

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vin elementele grele din Univers, atunci hai să îți spunem că nu ești...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro