“Copiii de la Valea Uzului: Crucile și Steagurile Eroilor”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Când Istoria Românilor nu există ca obiect de studiu în școli, predăm elevilor istoria pe câmpurile de luptă identitare

Ziua Armatei României a fost marcată în acest an printr-o vizită la Cimitirul Valea Uzului, unde 25 de copii au purtat cruci pentru eroii noștri. Acești copii au participat la o ceremonie religioasă înainte de a pleca cu autocarul spre Valea Uzului și au ajuns acasă abia noaptea.

Pentru a asigura acestor copii o experiență completă și pentru a-i sprijini în călătoria lor, Asociația Calea Neamului solicită sprijin financiar pentru a furniza pachete consistente cu hrană. Aceasta este o acțiune importantă, deoarece toate nenorocirile globaliste care afectează tinerii sunt finanțate cu bani grei de străini. Contraponderea la acest atac masiv revine nouă, iar fiecare copil scos din ghearele lor și pus pe Calea Neamului reprezintă o baricadă identitară pentru România.

Vizita la Cimitirul Valea Uzului are o semnificație specială pentru acești copii, deoarece acolo se desfășoară bătăliile identitare ale românilor. Acesta este un loc unde istoria românilor se învață în timp ce se întâmplă și unde copiii pot trăi experiențe unice și autentice. Este un loc unde românii s-au apărat și au ridicat cruci și steaguri pentru străbunicii lor, unde trecătorile din Carpații românești au fost apărate pentru ca România să fie mare.

Într-o lume în care istoria românilor nu există ca obiect de studiu în școli, este important ca aceste experiențe să fie oferite copiilor pentru a le întări identitatea națională. Prin participarea la această ceremonie și purtarea crucilor și steagurilor pentru eroi, acești copii devin nădejdea României de azi și de mâine.

Este de remarcat că site-ul Glasul.info, care a publicat acest articol, precizează că informațiile pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei.





Cand Istoria Românilor nu există ca obiect de studiu în școli, predăm elevilor istoria pe câmpurile de luptă identitare.

25 copii ne vor însoți de Ziua Armatei la Valea Uzului. Au purtat în mâinile lor crucile pe care le-am sădit pentru eroii noștri. Și nu vor uita asta toată viața. Pe 22 oct. vor merge dimineața la Biserică și imediat după Sfânta Liturghie vor porni la drum cu autocarul spre Valea Uzului. Ajung înapoi la casele lor noaptea.

Avem nevoie să le asigurăm pachete consistente cu hrană asa cum am făcut de fiecare dată. Sprijiniti-ne să facem asta, trimițând orice ajutor în contul Asociației Calea Neamului RO62BRDE080SV52855930800. Avem cheltuieli cu transportul și plata plăcuțelor pentru eroi, plus ceara pentru cruci.

Toate nenorocirile globaliste ce otrăvesc mintea tinerilor sunt finanțate cu bani grei de către străini. Contraponderea la acest atac masiv ne revine nouă. Desigur, raportul de forte ne este defavorabil, dar spun așa: fiecare copil scos din ghearele lor și pus pe Calea Neamului este o Baricadă identitară. Fiecare copil ce poartă o Cruce si-un Steag pentru Eroi este o Nădejde pentru România de azi și de mâine.

Fiecare copil care strigă împreună cu noi Prezent la Apelul Eroilor ce se face la Cimitirul Valea Uzului va fi în Duhul Național. Ei nu vor trăi aceste lucruri nicăieri, decât acolo, pe câmpul de luptă identitară cel mai aprig, acolo unde bătăliile de acum 100 de ani sunt vii, unde istoria românilor se învață chiar în timp ce se întâmplă. Au fost odată, în vremuri de prigoană străină, români care nu s-au lăsat și-au aparat si-au ridicat Cruci și Steaguri pentru străbunicii lor, Tăranii în Opinci Militare ce au ținut Trecătorile din Carpați românești pentru ca România să fie Mare!
Așa să ne ajute Dumnezeu!


Showing 1-3 of 3 books



Showing 1-3 of 3 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.





Mihai Tirnoveanu


Doctor
Președintele Asociației Calea Neamului
Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Stirea a aparut pentru prima dată în Glasul.info.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Glasul.info

Sursa si foto: Glasul.info

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Evacuarea comunităților din Slănic, decizie pentru siguranța publică

În urma deciziilor luate în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, situația din localitatea Slănic...

Read More...
Space shuttle Atlantis arrives at Launch Pad 39B

Unirea programelor spatiale NASA: Lansarea misiunii STS-30

Pe 4 mai 1989, naveta spațială Atlantis a decolat în cea de-a treia sa misiune, STS-30, de la Centrul...

Read More...
Medalii de argint obținute de atleții Politehnicii Timișoara, la Campionatul Naţional de alergare montană

Performanțe de top pentru atleții Politehnicii Timișoara la Campionatul Național de alergare montană

Atleții Politehnicii Timișoara au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală, desfășurat la...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro