Cooperare interinstituțională pentru dezvoltarea administrativă

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Delegație a Consiliului Județean Vâlcea, în vizită la Consiliul Județean Tulcea

Astăzi, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, s-au întâlnit cu o delegație a Consiliului Județean Vâlcea, condusă de vicepreședintele Florian Marin. În cadrul discuțiilor, oficialii din Vâlcea au arătat interes pentru un schimb de experiență în domeniul administrativ, cu accent pe atragerea de fonduri externe și digitalizarea sistemului public. Această colaborare interinstituțională poate aduce beneficii semnificative pentru administrația publică locală, având în vedere că fiecare informație primită de la colegii din alte județe adaugă valoare actului administrativ la nivel județean. Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea a subliniat că au o echipă competitivă și că au soluții pentru orice problemă apărută, iar vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea a menționat că se mândresc cu echipa lor de proiecte, care se situează pe primele locuri în țară la atragerea de fonduri europene.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, au participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la o întâlnire cu o delegație a Consiliului Județean Vâlcea, condusă de vicepreședintele Florian Marin. În cadrul discuțiilor, oficialii județului Vâlcea au fost interesați de un schimb de experiență pe teme administrative, cu accent pe atragerea de fonduri externe, respectiv digitalizarea sistemului public.

„Îmi exprim încrederea că ședința de astăzi va fi una cu efecte benefice (inclusiv pe termen scurt) pentru ambele părți. Pentru că dincolo de expertiza pe care o punem la dispoziție prin specialiștii echipei tulcene, putem beneficia de experiența adusă de omologii noștri din Vâlcea. Cooperarea interinstituțională nu poate avea decât efecte extraordinare pentru administrația publică locală, iar orice informație primită din partea colegilor din alte județe echivalează cu plus valoare adusă actului administrativ la nivel județean“, a transmis, în deschiderea ședinței, administratorul public Dumitru Mergeani.

„Ați făcut o alegere foarte bună venind la noi, pentru că avem aici, la Tulcea, o echipă foarte bună, foarte competitivă, care întotdeauna a identificat răspunsuri la orice problemă apărută“, a completat vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

În același context, vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea a discutat despre importanța cooperării în administrația publică, pentru creșterea calității actului administrativ, în special în domeniul atragerii de fonduri pentru dezvoltare.

„Și noi avem o echipă foarte bună, în special cea de proiecte, ne situăm pe primele locuri în țară la atragerea de fonduri europene și ne mândrim cu acest lucru“, a declarat Florian Marin.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro