Construirea de locuințe pentru tinerii din Lugoj

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Case prin Programul ANL. Călin Dobra: ,,Implementarea acestui proiect, o şansă pentru tinerii din Lugoj”

Primarul din Lugoj propune construirea de locuințe pentru tinerii cu venituri sub salariul mediu, care își doresc să devină proprietari. Acesta consideră că este esențial ca această inițiativă să fie implementată cu profesionalism și transparență, pentru a sprijini tinerii cu venituri reduse să aibă acces la o locuință ANL.

Experiența primarului în administrație și abilitatea sa de a gestiona problemele comunității îl determină să ofere șansa tinerilor din Lugoj de a accesa o locuință ANL. Primarul a sprijinit anterior demersurile privind construcția unor blocuri cu apartamente prin programul derulat de ANL la Lugoj, iar acum își propune să dezvolte programul prin facilitarea construcției unor case individuale de tip duplex.

Pentru realizarea acestui proiect, Primăria va transmite în folosință gratuită către Agenția Națională a Locuinței suprafețele de teren necesare construcției acestor case și va pune la dispoziție utilitățile necesare. Primarul se arată motivat să continue proiectele începute și să realizeze proiecte noi, având alături o echipă bine pregătită pentru a face față provocărilor.

În final, primarul își exprimă determinarea de a reconstrui Lugojul împreună cu comunitatea și subliniază sloganul “Totul pentru Lugoj”. Această inițiativă este comandată de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș și executată de Societatea Comercială Redeșteptarea Press Lugoj S.R.L., cu mandatar financiar coordonator 21240002.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Un om dedicat tuturor celor care au nevoie de sprijin, un om care cunoaşte nevoile cetăţenilor şi care are experiență în administraţie, gestionează corect şi rezolvă toate problemele comunității pe care o conduce.

Una dintre aceste nevoi este şi construirea de locuinţe pentru tinerii cu venituri sub salariul mediu care îşi doresc să devină proprietari. Experienţa pe care am căpătat-o pe parcursul acestor ani şi modul în care am învăţat să fiu de folos şi să ajut mă determină şi mă obligă în acelaşi timp să ofer șansa tinerilor din Lugoj de a accesa o locuință ANL și de a-i sprijini în procesul de a deveni, la rândul lor, cetăţeni responsabili.

Este esențial ca această inițiativă să fie implementată cu profesionalism și transparență, astfel încât să își atingă scopul de a sprijini tinerii cărora sursele de venit nu le permit achiziția unei locuințe în proprietate sau închirierea în condițiile pieței, inclusiv pentru tinerii specialiști din sănătate și învățământ, și de a-i face să se stabilească în Municipiul Lugoj, pentru a contribui la dezvoltarea comunităţii noastre.

Am sprijinit şi până acum demersurile privind construcţia unor blocuri cu apartamente prin programul derulat de ANL la Lugoj, dovada fiind locuinţele ridicate pe strada Ţesătorilor, dar îmi doresc să dezvoltăm acest program şi prin facilitarea construcției unor case individuale de tip duplex, ridicate pe parcele individuale regim de înălţime parter şi mansardă. Locuinţele vor avea 3 camere (o cameră de zi şi două dormitoare), dependinţe (bucătărie, grup sanitar, baie, terasă exterioară), curte deschisă cu loc de parcare şi alee pietonală de acces în faţă, curte împrejmuită în spate, branşamente cu contorizări individuale la utilităţi.

Pentru realizarea acestui proiect, pe care ne dorim să îl implementăm la Lugoj, Primăria va transmite în folosință gratuită către Agenția Naţională a Locuinţei suprafeţele de teren necesare construcției acestor case şi va pune la dispoziție și utilitățile necesare.

Sunt un om motivat în a continua proiectele începute, dar şi în a realiza proiecte noi, pentru că am alături de mine oameni bine pregătiţi care ştiu şi pot să facă faţă provocărilor care să ducă în cele din urmă şi la rezolvarea acestei probleme a locuinţelor pentru tinerii din Lugoj.

Reconstruim Lugojul, împreună!

Totul pentru Lugoj!

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș
– Executat de Societatea Comercială Redeșteptarea Press Lugoj S.R.L.
– CUI mandatar financiar coordonator 21240002

 



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Restabilirea legaturii feroviare intre Timisoara si Szeged

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a semnat miercuri, 24 iulie, un memorandum cu omologul său ungar pentru restabilirea legăturii feroviare...

Read More...

Lotul Romaniei de tenis la Jocurile Olimpice din Paris – Succes! #tenisromania

Lotul României de tenis la Jocurile Olimpice de la Paris reprezintă o speranță pentru țara noastră. Cu jucători talentați...

Read More...

Trump spune că a avut tot timpul o relație foarte bună cu Netanyahu și critică remarcile Kamalei Harris legate de Gaza

După ce s-a adresat miercuri Congresului SUA și s-a întâlnit joi cu președintele SUA Joe Biden și apoi cu...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro