Condamnare pentru comercializarea de masti contrafacute

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un cuplu celebru a fost recent condamnat pentru comercializarea de măști contrafăcute în timpul pandemiei de coronavirus. Brigitte Sfat și Florin Pastrama au fost găsiți vinovați de punerea în circulație a unor produse purtând însemnele unor case de modă cunoscute. Cei doi au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile, iar recent au primit fiecare o amendă penală de 4.000 de lei.

Decizia instanței a fost luată în urma unui acord de recunoaștere încheiat între cei doi soți și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Chiar dacă au fost condamnați la plata amenzilor penale, instanța a respins solicitările de daune venite din partea unor case de modă precum Louis Vuitton Malletier, Guccio Gucci și Fendi.

Interesant este faptul că, în ciuda problemelor juridice, Brigitte și Florin Pastrama s-au mutat în Dubai la începutul acestui an.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Brigitte Pastrama, fosta Szeifert, Sfat, Torj si Nastase, a fost condamnata, alaturi de sotul ei, Florin Pastrama, in dosarul mastilor contrafacute, care au fost comercializate in timpul pandemiei de coronavirus. In 2021, politistii au venit la usa celor doi, fiind acuzati de comercializarea de masti chirurgicale care au purtat insemnele unor case de moda cunoscute.

Pe numele lor a fost deschis un dosar penal, avand ca obiect „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata” si au fost plasati sub control judiciar pentru 60 de zile.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea au intocmit rechizitoriul, dupa incheierea unui acord de recunoastere cu cei doi soti, si au trimis dosarul in instanta.

Recent, Brigitte si Florin Pastrama au fost condamnati la plata unor amenzi penale, in cuantum de 4.000 de lei fiecare. Mai exact, fiecare dintre ei a primit cate 100 de zile de amenda penala, care au fost inmultite cu 40 de lei, suma corespunzatoare unei zile de amenda.

„Condamnare cu acord de recunoastere. Instanta condamna pe inculpata Pastrama Sanda – Brigitte, la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 4000 lei (ce a fost calculata prin inmultirea unui numar de 100 de zile-amenda cu suma de 40 lei corespunzatoare unei zile-amenda) pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare.

Instanta condamna pe inculpatul Pastrama Florin Adrian, la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 4.000 lei (ce a fost calculata prin inmultirea unui numar de 100 de zile-amenda cu suma de 40 lei corespunzatoare unei zile-amenda) pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare”, s-a aratat in decizia instantei.

In schimb, instanta a respins solicitarile de daune venite din partea Louis Vuitton Malletier, Guccio Gucci si Fendi.

„Respinge ca neintemeiate actiunile civile exercitate de catre partile civile LOUIS VUITTON MALLETIER, prin reprezentant legal S.C.A. Turcu&Turcu, GUCCIO GUCCI S.P.A, prin reprezentant legal C.A Frisch&Parteners si FENDI romania, prin reprezentant legal S.C.A. Turcu&Turcu”, se mai mentioneaza in sentinta.

Sa mai spunem ca, de la inceputul acestui an, Brigitte si Florin Pastrama s-au mutat in Dubai. (V.E.)


Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro