Concursul Interjudețean ”Dor de toamnă, dor de școală” – A doua ediție

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Premii internaționale pentru elevii Școlii Gimnaziale Găvojdia

Școala Gimnazială Găvojdia a găzduit a doua ediție a Concursului Interjudețean “Dor de toamnă, dor de școală”, în parteneriat cu mai multe unități de învățământ din țară și din Republica Moldova. Competiția a reunit un număr impresionant de 120 de profesori și 570 de elevi și s-a desfășurat pe parcursul a două luni, între septembrie și noiembrie 2023.

Prin intermediul acestui proiect coordonat de profesoarele Cornelia Alina Moț, Alina Kovacs și Melinda Diana Schiller, s-a urmărit dezvoltarea și stimularea creativității și expresivității copiilor. Elevii au avut ocazia să redea în desene, picturi și colaje aspectele specifice toamnei și bucuria reîntoarcerii la școală.

Cu îndrumarea atentă a cadrelor didactice, copiii au realizat lucrări în culori și forme variate, punând în valoare farmecul naturii și frumusețea anotimpului toamna. Lucrările artistico-plastice au fost expuse într-un cadru organizat, pe două secțiuni: Artă Plastică – desen/pictură și colaj/machetă. O comisie de jurizare a fost responsabilă cu evaluarea prestației participanților, luând în considerare criterii de performanță.

La finalul concursului, au fost acordate premii, mențiuni și premii speciale pentru fiecare secțiune. Acest eveniment a reprezentat o oportunitate pentru elevi de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a se exprima într-un mod creativ, sub îndrumarea profesorilor lor.

Organizarea unui astfel de concurs interjudețean nu doar că stimulează creativitatea și expresivitatea elevilor, dar și promovează colaborarea și schimbul de experiență între unitățile de învățământ partenere. Astfel de inițiative contribuie la dezvoltarea educației și aduc un plus de valoare în cadrul comunității școlare.

Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru eforturile depuse în realizarea acestei competiții și pentru promovarea artei și educației în rândul copiilor și tinerilor. Sperăm că această inițiativă se va bucura de continuitate și că va inspira și altele în viitor.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Școala Gimnazială Găvojdia a organizat, în parteneriat cu mai multe unități de învățământ din țară și din Republica Moldova, cea de-a doua ediție a Concursului Interjudețean ”Dor de toamnă, dor de școală”. Competiția a reunit 120 de profesori și 570 de elevi și s-a desfășurat în intervalul septembrie – noiembrie 2023.

Prin intermediul proiectului coordonat de profesoarele Cornelia Alina Moț, Alina Kovacs și Melinda Diana Schiller s-a urmărit dezvoltarea și stimularea creativității și expresivității copiilor, elevii reușind să redea aspecte specifice anotimpului toamna și bucuria reîntoarcerii la școală prin desen, pictură și colaj.

Sub îndrumarea cadrelor didactice, copiii au realizat lucrări în culori și forme variate, prin care au pus în valoare farmecul naturii și frumusețea anotimpului toamna.

Lucrările artistico-plastice au fost expuse într-un cadru organizat, pe două secțiuni: Artă Plastică – desen/pictură și colaj/machetă, iar comisia de jurizare a desemnat câștigătorii fiecărei secțiuni, evaluând prestația participanților pe baza unor criterii de performanță. Pentru fiecare secțiune s-au acordat premii, mențiuni și premii speciale.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro