Concert tribut Led Zeppelin susținut de trupa sârbească Melmac Riders în Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Concert tribut Led Zeppelin, la Timișoara, susținut de trupa Melmac Riders din Serbia!

Fanii Led Zeppelin sunt invitați în această seară la un concert tribut, susținut la Timișoara de trupa Melmac Riders din Serbia. Concertul are loc de la ora 20.00 în clubul Manufactura.

Melmac Riders este o trupă sârbească formată în 2009. Din formație fac parte Vladimir Jezdimirović Alf – voce, Lazar Kebić – bas, Miloš Knežević – chitară și Milan Topolovački – tobe. Trupa a lansat trei albume de studio: “Are you ready for…” (2010), “We come in peace” (2012), “Flavour Saver” (2014) și un EP intitulat simplu “3” (2018). De asemenea, trupa a lansat și două concerte live pe DVD: “Pandemonium sessions” (2009) și “All night wrong” (2012).

Din 2011, Melmac Riders cântă live la festivaluri și cluburi din toată Serbia, România, Germania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina și Elveția. În 2019 trupa a deschis concertul lui Joe Lynn Turner din Bulgaria, de la Danube on Fire Festival.

Biletele la concert costă 50 de lei și se pot achiziționa la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

Concertul tribut aduce un omagiu legendarului grup britanic Led Zeppelin. Fondat în anii ’60, Led Zeppelin a revoluționat genul rock cu piese precum “Stairway to Heaven”, “Kashmir” și “Whole Lotta Love”. Melmac Riders preia spiritul și energia formației de referință și promite o seară de neuitat pentru fanii români.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook. Fanii Led Zeppelin au acum ocazia să retrăiască atmosfera inconfundabilă a legendarei trupe britanice alături de Melmac Riders din Serbia. Nu ratați această oportunitate unică de a asculta live piesele care au definit genul rock și au influențat generații întregi. Așadar, pregătiți-vă să vă bucurați de un concert tribut extraordinar în această seară la clubul Manufactura din Timișoara.

Sursa: www.sursadevest.ro

Fanii Led Zeppelin sunt invitați în această seară la un concert tribut, susținut la Timișoara de de trupa Melmac Riders din Serbia

Concertul are loc de la ora 20.00 în clubul Manufactura.
Melmac Riders este o trupă sârbească formată în 2009.

Din formație fac parte Vladimir Jezdimirović Alf – voce, Lazar Kebić – bas, Miloš Knežević – chitară și Milan Topolovački – tobe. Trupa a lansat trei albume de studio: Are you ready for… (2010),  We come in peace (2012), Flavour Saver (2014) și un EP intitulat simplu 3 (2018). De asemenea, trupa a lansat și două concerte live pe DVD: Pandemonium sessions (2009) și All night wrong (2012).

Din 2011, Melmac Riders cântă live la festivaluri și cluburi din toată Serbia, România, Germania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina și Elveția. În 2019 trupa a deschis concertul lui Joe Lynn Turner din Bulgaria, de la Danube on Fire Festival.

Biletele la concert costă 50 de lei și se pot achiziționa la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...
INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro