Colterm pregătește furnizarea agentului termic în contextul scăderii temperaturilor exterioare

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Timișoara se pregătește pentru iarnă! Începe furnizarea etapizată a căldurii

Colterm, societatea de termoficare din Timișoara, se pregătește pentru furnizarea agentului termic în contextul în care temperaturile scad în zilele următoare. Astfel, începând de luni ora 08:00 și până miercuri la ora 18:00, se vor desfășura probele la cald ale instalațiilor de încălzire într-un mod etapizat.

Scopul acestor probe este de a asigura funcționarea optimă a sistemului centralizat de furnizare cu energie termică. În acest sens, reprezentanții Colterm vor livra căldură la parametri reduși, inițial. Cu toate acestea, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, parametrii de furnizare vor fi ajustați.

Dacă temperaturile exterioare continuă să scadă, se va trece la un regim de livrare continuă a agentului termic. Însă, în cazul în care vremea se încălzește, furnizarea căldurii se va face doar în timpul nopții sau chiar poate fi întreruptă complet.

Colterm face un apel către toți abonații să-și deschidă instalațiile interioare în primele zile de furnizare a căldurii, astfel încât să poată identifica eventualele probleme tehnice. De asemenea, există posibilitatea apariției unor întreruperi temporare în livrarea căldurii pe anumite trasee, în cazul în care apar probleme tehnice la instalațiile de distribuție ale companiei.

Pentru a asigura asistență tehnică non-stop pe toată durata probelor la cald, Colterm pune la dispoziția abonaților săi două numere de telefon: 0256.494.133 și 0752.309.800, precum și adresa de e-mail relatii@colterm.ro pentru sesizări.

Este important ca abonații să fie conștienți de aceste informații și să colaboreze cu Colterm în vederea unei furnizări eficiente și fără probleme a căldurii în sezonul rece.

Sursa: www.sursadevest.ro

Colterm face ultimele pregătiri pentru furnizarea agentului termic, în contextul în care temperaturile scad în zilele următoare, tot mai mult.

Astfl, de luni ora 08:00, până miercuri, la ora 18:00, se vor desfășura probele la cald ale instalațiilor de încălzire într-un mod etapizat.

Pentru a se asigura că sistemul centralizat de furnizare cu energie termică va funcționa optim, reprezentanţii societăţii de termoficare vor livra căldură la parametri reduşi, pentru început.

Cu toate acestea, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, parametrii de furnizare vor fi ajustați.

Dacă temperaturile exterioare continuă să scadă, se va trece la un regim de livrare continuă.

În cazul în care vremea se încălzește, furnizarea agentului termic se va face doar în timpul nopții sau chiar poate fi întreruptă.

„Facem apel la toți abonații noștri să-și deschidă instalațiile interioare în primele zile de furnizare a căldurii, pentru a putea identifica eventualele probleme tehnice. De asemnea, anunțăm că sunt posibile întreruperi temporare în livrarea căldurii pe anumite trasee, în cazul în care apar probleme tehnice la instalațiile de distribuție ale Colterm. Echipele companiei noastre vor asigura asistență tehnică non-stop pe toată durata probelor la cald. Abonații pot apela Dispeceratul Colterm la numerele de telefon: 0256.494.133 și 0752.309.800 sau pot trimite sesizări la adresa de e-mail relatii@colterm.ro„, transmite Colterm.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro