CM Lugoj se califica la turneul final al Campionatului Național U13

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Imbatabile! Patru victorii în trei zile și calificare la turneul final al Campionatului Național de Volei U13

Voleibalistele junioare de la CSM Lugoj au reușit să obțină patru victorii consecutive la Turneul Semifinal al Campionatului Național U13, seria E, desfășurat la Blaj în perioada 12-14 aprilie. Echipa antrenată de prof. Dorin Horvath a impresionat în special în ultima zi a competiției, când au învins echipa de la Atomic Blaj cu un scor categoric de 3-0.

În prima zi a turneului, vineri, 12 aprilie, voleibalistele de la CSM Lugoj au câștigat meciul împotriva echipei CSV Craiova 1 cu 3-1. Sâmbătă, fetele au avut parte de două meciuri, ambele încheiate cu un scor de 3-0 în favoarea lor, împotriva echipelor CSS Blaj și Total sport Alba Iulia.

Performanța excelentă a echipei le-a asigurat calificarea la turneul final al Campionatului Național U13, unde vor avea oportunitatea de a concura pentru titlul național. De asemenea, locul secund în competiție i-a revenit echipei ACS Atomic Blaj, care va participa la turneul semifinal 2, unde se vor mai califica două echipe pentru turneul final.

Această performanță remarcabilă confirmă talentul și determinarea voleibalistelor de la CSM Lugoj și îi plasează într-o poziție favorabilă pentru a obține rezultate de succes și în competițiile viitoare. Felicitări echipei și antrenorului pentru performanța de excepție!

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Voleibalistele junioare de la CSM Lugoj, antrenate de prof. Dorin Horvath, au participat în perioada 12-14 aprilie la Turneul Semifinal al Campionatului Național U13, seria E, care a avut loc la Blaj.

În prima zi a competiției, vineri, 12 aprilie, sportivele din municipiul de pe Timiș au întâlnit pe cele de la CSV Craviova 1 în fața cărora s-au impus cu 3-1.

A doua zi, fetele de la CSM Lugoj au avut două dueluri, unul de la ora 12, cu CSS Blaj, și altul de la opra 16, cu Total Sport Alba Iulia, ambele meciuri terminându-se cu un scor impecabil de 3-0 pentru voleibalistele noastre.

Ultimul act al concursului, care a avut loc duminică, 14 aprilie, a adus și cea de-a patra victorie pentru CSM Lugoj obținută în fața celor de la Atomic Blaj cu un curat 3-0.

Aceste victorii le-a calificat pe junioarele de la CSM Lugoj la turneul final al Campionatului Național U13.

Pe locul secund s-a poziționatACS Atomic Blaj, care a obținut dreptul de a participa la turneul semifinal 2, de unde se mai califică două formații la turneul final.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției Dragi cititori, Astăzi vreau să vă vorbesc despre unul dintre cele mai fascinante procese din natură: încrucișarea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro