stiridinromania.ro

Ciolacu a pus mana pe lopata. Sedinta Foto!

In Actualitate, STIRILE ZILEI
Ciolacu Lopata foto
virtualmag.ro

Marcel Ciolacu, sedinta foto la plantat de puieti în cadrul campaniei PSD și Romsilva ”Pentru o Românie verde.”

Domnul Ciolacu probabil a uitat, sau nu stie ca Romania se afla sub procedura de infringement din cauza taierilor ilegale inca din februarie 2020, problema nerezolvata nici pana in ziua de azi.

Marcel Ciolacu:

Protejarea mediului înconjurător trebuie să fie o prioritate. De ”Ziua Pământului” trebuie să conștientizăm o dată în plus că de noi depinde să lăsăm viitoarelor generații un mediu curat în care să se poată dezvolta așa cum trebuie!

Citeste ce a spus Liviu Dragnea despre Marcel CIolacu.

Conform agentgreen.ro tăierile ilegale s-au intensificat în ultimii doi ani în unele dintre cele mai vechi și prețioase păduri ale Europei din România, în ciuda acțiunilor legale întreprinse de Comisia Europeană împotriva statului român pentru a le combate.

Deoarece statul român nu a luat măsurile necesare, Comisia Europeană a emis o opinie justificată – în iulie 2020 – un ultimatum pentru ca statul român să adreseze problema.

Aceasta a fost însoțită de un avertisment de a trimite cazul Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) dacă România nu lua măsuri serioase și imediate. Însă, așa cum arată noul raport, au trecut aproape doi ani și România nu a onorat încă cererea Comisiei.


În Romania, sunt peste 500.000 de hectare de păduri potențial primare și seculare, mai mult decât în orice alt Stat Membru UE (exceptând Scandinavia). Aproximativ 300.000 de hectare din pădurile României sunt protejate de legile europene ca situri Natura 2000. Mai multe specii protejate, precum urși, lupi, berze negre, bufnițe, ciocănitoare, lilieci și insecte depind de aceste păduri.

Sursa: Ciolacu Facebook


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online