Cele mai bune eleve la Bacalaureat

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
BACALAUREAT: Liceul Grigore Moisil a ocupat podiumul mediilor în acest an

Anul acesta, elevele de la Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea au ocupat întregul podium al celor mai bune note la examenul de Bacalaureat, cu Andreea Teodora Arcuș în frunte, având media de 9.93. Andreea Teodora a ales să continue studiile la Facultatea de Drept a Universității din București, în timp ce colega sa, Alexe Andreea Maria, dorește să-și construiască viitorul în domeniul Informaticii. Mihaela Giulia Marin, cu două note de 10 la Bacalaureat, încă își caută direcția în planul universitar, dar se gândește să se îndrepte către zona IT. Cu toate că presiunea examenelor nu s-a încheiat pentru elevele de top, sprijinul din partea profesorilor, familiei și prietenilor le-a fost de neînlocuit în această perioadă solicitantă.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

ARCUȘ Andreea Teodora – 9.93, absolventă a clasei a XII-a D și colegele ei ALEXE Andreea Maria și MARIN Mihaela Giulia, ambele cu 9,90, absolventele clasei a XII-a C de la același Liceu Teoretic Grigore Moisil Tulcea sunt elevele cu cele mai mari note din acest an la examenul de Bacalaureat.

După ce anul trecut două eleve de la Spiru Haret și una de la Moisil au obținut cele mai mari medii la Bacalaureat, anul acesta tot podiumul a fost adjudecat de elevele de la Moisil.

ARCUȘ Andreea Teodora merge la Universitatea București, la Facultatea de Drept

Andreea Teodora este eleva cu cea mai mare medie la examenul din acest an – 9.93. Absolventă a clasei de Filologie din cadrul Liceului Teoretic Grigore Moisil opțiunea pentru continuarea studiilor pare una logică, spre …DREPT.

Din punctul meu de vedere, probele au fost accesibile, în mod special proba de la Limba și literatura română și proba la alegere a profilului, Logică, argumentare și comunicare, materie care m-a pasionat din primul an de liceu.
Aș dori să-i mulțumesc doamnei diriginte și profesor de Limba și literatura română, Daniela Dinu, care m-a îndrumat pe parcursul celor patru ani de liceu și mi-a oferit mereu sprijin și motivație. Consider că succesul meu se datorează sprijinului pe care l-am primit de la persoanele din jurul meu, atât profesori, cât și familie și prieteni. Nu aș fi reușit să fac fața presiunii examenului fără susținerea mamei mele, care mi-a fost alături în fiecare clipă.
Totuși, presiunea examenelor nu s-a încheiat încă pentru mine, întrucât mă pregătesc pentru a susține examenul de admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. Mi-am dorit să urmez dreptul încă de la începutul liceului și sper că din toamnă mă voi putea numi studentă la aceasta facultate.”  declarat Andreea Teodora ARCUȘ.

În Informatică își vede viitorul ALEXE Andreea Maria 

Cu note de 9.9 pe linie la Română, Matematică și Fizică, Andreea Maria, ca absolventă a clasei de Științele Naturii, va alege pentru viitorul ei universitar … Facultatea de Informatică. Nu are încă o opțiune sigură în ceea ce privește centrul universitar din țară sau din străinătate, de ce nu?, însă e limpede specializarea.  ”Probele au fost accesibile pentru un elev care se pregătește în mod constant.
Țin sa le mulțumesc tuturor profesorilor din liceu deoarece fiecare a contribuit la formarea mea de pana acum, iar profesorii de la meditație m-au ajutat sa aprofundez mai bine materia pentru un rezultat satisfăcător.
Deocamdată centrul universitar este o enigma și pentru mine , specializarea este în domeniul informaticii.” – a declarat Andreea Maria Alexe.

MARIN Mihaela Giulia – două note de 10 la Bacalaureat

Cu note de 10 la Matematică și respectiv Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, Mihaela Giulia este încă nehotărâtă în ceea ce privește viitorul său universitar. Ca și în cazul colegei sale de clasă (Andreea Maria Alexe – n.n.) ar fi mai degrabă atrasă de zona IT.

Din punctul meu de vedere, probele au fost accesibile tuturor elevilor, chiar și celor care au acordat un minim de interes.
Le mulțumesc profesorilor de la liceu, domnului Petrescu Lucian, doamnei Pavel Emilia și doamnei Radu Adina, dar cel mai mult celei de meditații,  (mulțumesc mult Cosmina!) cea care m-a ajutat să înțeleg mai ușor subiectele la proba de la Limba și Literatura română.
Încă sunt nehotărâta în ceea ce privește Facultatea pe care o voi urma, dar as dori sa merg spre zona de IT.” a declarat Mihaela Giulia Marin.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Nutriția și performanța fizică: Rolul alimentației echilibrate în susținerea activității fizice

Nutriția și performanța fizică sunt două aspecte strâns legate între ele, având un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării...

Read More...

Monumente de măiestrie: Arhitectura gotică și catedralele medievale

Arhitectura gotică este unul dintre cele mai impunătoare și fascinante stiluri arhitectonice din istoria umanității. Începută în Franța în...

Read More...

Pericolul marée roșie: consecințele devastatoare asupra mediului înconjurător

Dacă stai pe malul oceanului și vezi cum apa își schimbă culoarea într-un roșu înspăimântător, ar trebui să știi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro