Cea mai rapidă rețea mobilă din România, 5G+ de la Orange, acum și în Pitești

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Cea mai rapidă rețea mobilă din România, 5G+ de la Orange, acum și în Pitești

Orange extinde rețeaua 5G/5G+ la nivel național, includând astăzi orașul Pitești în lista locațiilor acoperite. Această extindere vine ca o veste bună pentru locuitorii, autoritățile publice și companiile din Pitești, oferindu-le acces la viteze ultrarapide și la cele mai bune servicii și tehnologii furnizate de Orange. Cu Piteștiul inclus, rețeaua Orange 5G/5G+ acoperă acum un total de 39 de orașe din întreaga țară, inclusiv importante centre urbane precum București, Cluj-Napoca sau Timișoara.

Orange România se mândrește cu faptul că este, pentru al 7-lea an consecutiv, rețeaua cu cele mai mari viteze medii de internet. Clienții care dispun de un abonament Orange 5G și un dispozitiv compatibil beneficiază acum de viteze de până la 1,5 Gbps în cadrul celei mai rapide rețele 5G+ din țară. Rezultatele testelor realizate de ANCOM pe platforma Netograf.ro au confirmat performanța rețelei Orange, aceasta oferind cele mai mari viteze de încărcare și descărcare a conținutului online, cu un avans semnificativ față de competitorii de pe piață.

Extinderea rețelei 5G/5G+ aduce noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri, în special în zona de inovație și cercetare. Capacitatea rețelei Orange 5G de a oferi viteze similare cu cele ale internetului prin fibră optică deschide noi perspective pentru companii și administrații publice. Orange Business pune la dispoziție soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru clienții săi, inclusiv administrațiile publice din Pitești, prin abonamentul Office Net 5G care asigură internet fix și router-ul Wi-Fi 6 inclus gratuit pentru conectarea mai multor dispozitive inteligente.

Astfel, extinderea rețelei Orange 5G/5G+ în Pitești nu numai că aduce beneficii imediate pentru utilizatori, dar și deschide noi orizonturi pentru dezvoltarea afacerilor și a utilizării tehnologiei 5G în diverse domenii.

Informatia a fost publicata pentru prima data de newsroom.orange.ro

Sursa si foto: Click aici


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: newsroom.orange.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro