Câștigătorii Campionatelor Naționale Individuale de Iarnă ale României – Aquavia, la categoria U16

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatele Naționale Individuale de Iarnă ale României – Aquavia, la categoria U16, au avut loc în perioada 8-14 ianuarie 2024, la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT. Competiția și-a desemnat câștigătorii, iar rezultatele au fost remarcabile.

La simplu fete, Sara Victoria Bălan de la CS Dinamo București a dominat competiția și a câștigat titlul. Ea a învins-o în finală pe Andreea Diana Soare de la Clubul Sportiv Medgidia, cu scorul de 6-0, 6-3. Victoria Bălan a demonstrat un joc solid și o tehnică impecabilă, reușind să își impună autoritatea asupra adversarei sale.

La simplu băieți, finala a fost una extrem de disputată, unde primii doi favoriți, Yannick Teodor Alexandrescu de la ACS Stejarii Country București și Berge Nourescu Alejandro de la CS Școlar 6 București, s-au întâlnit pentru titlu. Alexandrescu a reușit să se impună într-un meci tensionat, cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6 (4), demonstrându-și abilitățile și determinarea în fața unui adversar redutabil.

În competiția de dublu fete, perechea formată din Andreea Diana Soare (Clubul Sportiv Medgidia) și Tatu Alexia Ioana (Asociația Kids Tennis Club Buzău) a ieșit învingătoare. Ele au reușit să învingă în finală cuplul format din Labib Naema (CS Harnuț Radu) și Vârșa Ana Ioana (CS Dinamo București), cu scorul de 4-6, 6-4, 10-4. Meciul a fost unul plin de suspans și răsturnări de situație, iar perechea câștigătoare a arătat o combinație perfectă de coordonare și strategie.

La dublu băieți, titlul a fost adjudecat de perechea Yannick Teodor Alexandrescu (ACS Stejarii Country București) și Berge Nourescu Alejandro (CS Școlar 6 București). Aceștia au reușit să învingă în finală cuplul format din Breazu Matei Florin și Rugină Rareș, ambii de la CS Tenis Prim București, cu un dublu 6-0. Cei doi jucători au demonstrat o dominare totală în acest meci și au arătat o echipă solidă și bine coordonată.

Campionatele Naționale Individuale de Iarnă ale României – Aquavia, la categoria U16, au adus în prim plan talentul și pasiunea tinerilor jucători de tenis din țară. Câștigătorii au demonstrat abilități remarcabile și o pregătire intensă, iar rezultatele lor sunt o mărturie a valorii și potențialului tenisului românesc.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Câștigătorii Campionatelor Naționale Individuale de Iarnă ale României – Aquavia, la categoria U16 Campionatele Naționale Individuale de Iarnă ale României – Aquavia, la categoria U16, care au avut loc la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT, în perioada 8-14 ianuarie 2024, și-au desemnat câștigătorii. La simplu fete, s-a impus Sara Victoria Bălan (CS Dinamo București), care a învins-o în finală, scor 6-0, 6-3, pe Andreea Diana Soare (Clubul Sportiv Medgidia). La simplu băieți, în finală au ajuns primii doi favoriți, Yannick Teodor Alexandrescu (ACS Stejarii Country Country Stejarii București) depășindu-l pe Berge Nourescu Alejandro (CS Școlar 6 București), cu scorul 6-2, 3-6, 7-6 (4). La dublu fete, s-au impus Soare Andreea Diana (Clubul Sportiv Medgidia) / Tatu Alexia Ioana (Asociația Kids Tennis Club Buzău), care le-au depășit în finală pe Labib Naema (CS Harnuț Radu) / Vârșa Ana Ioana (CS Dinamo București), scor 4-6, 6-4, 10-4. La dublu băieți, câștigători au fost finaliștii de la simplu, Yannick Teodor Alexandrescu (ACS Stejarii Country Country Stejarii București) / Berge Nourescu Alejandro (CS Școlar 6 București), care au dispus, cu un dublu 6-0, în ultimul act al competiției de Breazu Matei Florin / Rugină Rareș (ambii de la CS Tenis Prim București).


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Peisajul urban dintr-o zi ploioasă

Imaginea prezentată surprinde un peisaj urban aglomerat, în care clădirile înalte își etalează fațadele impunătoare. Atmosfera pare să fie...

Read More...

Campionatele Naționale Individuale Outdoor U14 la Centrul Național de Tenis

Campionatele Naționale Individuale Outdoor U14 au avut loc la Centrul Național de Tenis, cu sprijinul sponsorului oficial Decathlon Romania....

Read More...
5 mai, Ziua Mondială a Igienei Mâinilor – Institutul Național de Sănătate Publică

Ziua Mondială a Igienei Mâinilor: Mâinile Curate Salvează Vieți

Ziua Mondială a Igienei Mâinilor, marcată pe 5 mai, reprezintă un moment crucial în promovarea igienei în unitățile sanitare....

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro