Câștigătorii Campionatelor Naționale de Iarnă U11

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatele Naționale de Iarnă U11 au avut loc la finalul lunii decembrie la Centrul Național de Tenis din București. Competiția a adunat tinerii jucători de tenis sub vârsta de 11 ani, care au demonstrat abilități remarcabile pe terenul de joc.

La simplu băieți, Patrick Ștefan Dobrin a ieșit învingător, după o finală disputată cu Darius Rațiu. Scorul final a fost de 6-4, 6-2 în favoarea lui Dobrin. Victor Alexandru Dobrescu s-a clasat pe locul trei, învingându-l pe Eric Grecu în finala mică, cu scorul de 6-2, 6-4.

În competiția feminină de simplu, Eva Maria Bulai a câștigat titlul de campioană. Ea a învins-o pe Ania Curuia în finală, cu scorul de 6-3, 6-2. Pe locul trei s-a clasat Natalia Maria Dicu, care a învins-o pe Natalia Gabriela Dragomir, cu scorul de 6-1, 6-0.

La dublu băieți, perechea Victor Alexandru Dobrescu / David Valentin Goldiș s-a impus în finală împotriva echipei formate din Patrick Ștefan Dobrin și Darius Alexandru Rațiu. Scorul a fost 1-6, 6-4, 10-7 în favoarea perechii Dobrescu / Goldiș. Locul trei a revenit cuplului Nicholas Tănasă / Darius Petrice.

În competiția de dublu feminin, titlul de campioane l-au câștigat Natalia Maria Dicu și Natalia Gabriela Dragomir. Ele au învins echipa formată din Sofia Ioana Stoica și Ryana Iancău Deac în finală, cu scorul de 6-3, 7-6 (3). Pe ultima treaptă a podiumului s-au clasat Katerina Petre și Alexandra Borș.

Aceste campionate au demonstrat talentul și efortul depus de către tinerii jucători de tenis din România. Rezultatele obținute în competiții de acest gen reprezintă o sursă de inspirație pentru acești sportivi în continuarea carierei lor.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Câștigătorii Campionatelor Naționale de Iarnă U11 La finalul lunii decembrie, Centrul Național de Tenis din București a găzduit Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U11. La simplu băieți, s-a impus Patrick Ștefan Dobrin, care l-a învins în finală pe Darius Rațiu, cu scorul de 6-4, 6-2. Pe locul 3 s-a clasat Victor Alexandru Dobrescu, care a dispus în finala mică de Eric Grecu cu 6-2, 6-4. La simplu fete, campioană a devenit Eva Maria Bulai, care a depășit-o în finală pe Ania Curuia, cu 6-3, 6-2, pe locul 3 clasându-se Natalia Maria Dicu, care a învins-o pe Natalia Gabriela Dragomir, cu 6-1, 6-0. La dublu băieți, s-a impus perechea Victor Alexandru Dobrescu / David Valentin Goldiș, care a trecut în finală de Patrick Ștefan Dobrin / Darius Alexandru Rațiu, scor 1-6, 6-4, 10-7, locul 3 revenind cuplului Nicholas Tănasă / Darius Petrice. La dublu fete, campioane au devenit Natalia Maria Dicu / Natalia Gabriela Dragomir, care au trecut în finală de Sofia Ioana Stoica / Ryana Iancău Deac, cu scorul 6-3, 7-6 (3), pe ultima treaptă a podiumului clasându-se echipa Katerina Petre / Alexandra Borș.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Prima ediție a competiției Cupa Marian Drăgulescu

Astăzi are loc prima ediție a competiției Cupa Marian Drăgulescu, un eveniment deosebit pentru gimnastica din România. Academiile de...

Read More...

Sunetul motivării: Cum muzica poate transforma antrenamentele tale

Sunetul motivării: Cum muzica poate transforma antrenamentele tale Introducere Motivația joacă un rol crucial în succesul oricărui program de antrenament. Atât...

Read More...

Narnia: O lume de magie și aventură

Narnia: O lume de magie și aventură este o serie de cărți scrise de celebrul autor britanic C.S. Lewis,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro