Campionii României în școală, liceu și universitate

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi, sute de elevi din municipiul Hunedoara au avut ocazia să se întâlnească și să discute cu una dintre cele mai titrate gimnaste din România, Prof. Dr. Gina Gogean Groza. Evenimentul, intitulat „Campionii României – în școală, liceu, și universitate”, a fost organizat de DJST Hunedoara și a avut loc în Aula Magna a Facultății de Inginerie Hunedoara.

Întâlnirea a fost plină de momente emoționante și de entuziasm din ambele părți. Gina Gogean Groza a povestit cu nostalgie despre cariera sa sportivă, iar elevii au avut ocazia să descopere culisele acestui sport de performanță și să înțeleagă sacrificiile și efortul depus pentru a ajunge pe podium.

Directorul DJST Hunedoara, Doboly Izabella Mária, a subliniat importanța de a promova sportul și de a oferi modele de urmat tinerilor. Prin proiectul „Campionii României – în școală, liceu, și universitate”, se dorește atragerea copiilor și tinerilor către activitățile sportive și creșterea interesului pentru acest domeniu.

Evenimentul de astăzi a fost prilejul perfect pentru a arăta că sportul poate aduce bucurie și satisfacții, chiar și în era tehnologiei. Gina Gogean Groza a fost apreciată și admirată pentru exemplul său ca OM și SPORTIV, iar mulțumirile au fost adresate și Facultății de Inginerie din Hunedoara, pentru găzduirea evenimentului.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

„Campionii României – în școală, liceu, și universitate” Sute de elevi de la școlile din municipiul Hunedoara au avut astăzi șansa de a sta față în față și de …a purta un dialog cu una dintre cele mai titrate gimnaste din România. Evenimentul – proiect reeditat al DJST Hunedoara, derulat sub genericul „Campionii României – în școală, liceu, și universitate” – a fost găzduit de Aula Magna din incinta Facultății de Inginerie Hunedoara, unde ne-a onorat invitația de a fi prezentă în mijlocul copiilor și adolescenților hunedoreni multipla campioană europeană și mondială Prof. Dr. GINA GOGEAN GROZA. Au fost momente de mare încărcătură emoțională și entuziasm de ambele părți. Dacă marea gimnastă a retrăit cu nostalgie cele mai frumoase momente din cariera sa sportivă prodigioasă, elevii prezenți au intrat cu bucurie în culisele unuia dintre cele mai spectaculoase sporturi de performanță. Iar clipele despre drumul spre podium, despre orele de antrenamente, despre ambiție și perseverență au făcut ca firul acestei minunate povești să fie extrem de prețios. Și cu acest fir s-au țesut deopotrivă admirație, dar și interes pentru tot ceea ce poate oferi trupului și minții… SPORTUL. ”Nu există bucurie mai mare decât să vezi că, în ciuda vremurilor actuale, supuse tentației pe care tehnologia ne-o oferă, cu bune și rele, continuă să fie interes pentru sport, pentru mișcare. Și unde mai pui că tânara generație, cea pe care mulți sunt tentați a o blama, are respect și prețuire pentru campioni. Și, da, există copii care își iau modele în viață OAMENI precum GINA GOGEAN GROZA”, spune Doboly Izabella Mária, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara. Prin diverse întâlniri și dezbateri motivaționale susținute cu sprijinul unor mari campioni sau mentori ai acestora, „Campionii României – în școală, liceu, și universitate”, (proiectul reeditat la finele anului trecut de consilierii de sport ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara) își continuă dezideratul, acela de a promova sportul pentru toți (prin atragerea copiilor și tinerilor către activitățile sportive, dar și prin crearea unui format competitiv și creșterea interesului pentru un domeniu atât de frumos și care poate oferi atât de multe satisfacții). Respect și admirație, Gina Gogean GROZA, pentru OMUL și SPORTIVUL exemplu care ești și care ne ești aproape! Mulțumiri, pentru găzduirea evenimentului de astăzi, Facultății de Inginerie din Hunedoara și, în mod special, domnului decan Gelu-Ovidiu Tirian!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...
100 de ani de la Conferința româno-sovietică de la Viena – Academia Română, Filiala Iași

Istoria relațiilor internaționale și contemporană la A.D. Xenopol, Iași

Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din cadrul Academiei Române Filiala Iași are două departamente importante: Departamentul de istorie a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro