Campionii călătoresc cu Autonom și Blue Romania

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Alexey Sarana, triplu campion european la șah în 2023, a impresionat în cadrul Bucharest Grand Prix Rapid, demonstrând încă o dată talentul și abilitățile sale remarcabile în acest sport.

Parteneriatul cu Autonom și Blue Romania a fost esențial pentru succesul său în competiție, oferindu-i posibilitatea de a călători în condiții de confort și siguranță către turneul de șah.

Campionii aleg serviciile de încredere oferite de Autonom și Blue Romania pentru a-și asigura călătoriile lor către competiții importante, precum Bucharest Grand Prix Rapid.

Colaborarea cu aceste companii demonstrează importanța unui parteneriat solid și eficient în obținerea rezultatelor dorite în competițiile sportive de prestigiu.

Susținerea oferită de Autonom și Blue Romania nu a fost doar financiară, ci și logistică, asigurându-se că Alexey Sarana a avut tot ceea ce i-a fost necesar pentru a se concentra pe performanța sa în cadrul turneului de șah.

Campionii din diverse domenii apreciază serviciile de calitate și sprijinul oferit de parteneri precum Autonom și Blue Romania, care contribuie la succesul lor și la atingerea obiectivelor propuse.
Sursa: Federația Română de Șah.

Campionii călătoresc cu Autonom și Blue! Facem din orice drum către șah o călătorie smart! Alexey Sarana, triplu campion european la șah în 2023, a ajuns la Bucharest Grand Prix Rapid cu ajutorul partenerilor noștri de la Autonom și Blue Romania. Mulțumim pentru susținere!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro