Campionatul Național de Box – Seniori: Huseim Erson devine Campion Național la categoria 51 kg

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatul Național de Box – Seniori a avut loc recent, iar unul dintre sportivii de la secția de box a Clubului Sportiv Farul Constanța a obținut un rezultat remarcabil. Huseim Erson a reușit să se claseze pe primul loc la categoria 51 kg.

Competiția a avut loc în perioada 11 – 13 decembrie 2023, la Brăila. Huseim Erson a dat dovadă de pricepere, determinare și pasiune pentru acest sport, reușind să se impună în fața adversarilor săi și să obțină titlul de Campion Național la categoria sa de greutate.

Antrenorul care a pregătit și a îndrumat sportivul pe parcursul competiției este Marcelică Tudoriu, un profesionist dedicat și pasionat de box. Munca și dedicarea lui Huseim Erson, în combinație cu experiența și îndrumarea antrenorului, au dus la acest rezultat remarcabil.

Clubul Sportiv Farul Constanța este mândru de performanțele sportivilor săi și îi susține în continuare în eforturile lor de a obține rezultate cât mai bune. Această reușită a lui Huseim Erson demonstrează că talentul și munca asiduă pot duce la rezultate remarcabile în sportul de performanță.

Rezultatele obținute de Clubul Sportiv Farul Constanța în diverse competiții sportive demonstrează calitatea și profesionalismul antrenorilor, precum și talentul și dedicarea sportivilor. Prin astfel de rezultate, clubul își consolidează statutul de una dintre cele mai importante instituții sportive din Constanța și își promovează valorile și obiectivele.

Felicitări lui Huseim Erson pentru această performanță excepțională și mult succes în viitoarele competiții! Clubul Sportiv Farul Constanța continuă să fie un susținător puternic al sportului și al performanței în Constanța și își dorește ca astfel de rezultate să devină din ce în ce mai frecvente în viitorul apropiat.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Campionatul Național de Box – Seniori Locul I pentru Huseim Erson, Campion Național Seniori la categoria 51 kg., sportivul secției de box, care în perioada 11 – 13.12.2023, a participat la Campionatul Național de Box -Seniori, desfășurat la Brăila. Antrenor: Marcelică Tudoriu https://csfarul.ro/…/13/campionatul-national-de-box-seniori/ #csfarulconstanta #aurelianarghirdirector #alwaysbehindthecampions #ersonhuseim #marcelicatudoriuantrenor #farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro