Campionatele Naționale de Șah pe echipe mixte de copii și juniori în Covasna – rezultate și felicitări

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatele Naționale de Șah pe echipe mixte de copii și juniori „Elisabeta Polihroniade” au avut loc în Covasna, reușind să adune 45 de echipe din 4 categorii de vârstă diferite.

Competiția a fost una intensă, iar echipele câștigătoare au fost premiate pentru efortul și talentul lor. Printre acestea se numără CS OXYGEN BUCUREȘTI-ALB, CS UNIVERSITAR DE ȘAH BUCUREȘTI A și ACADEMIA DE ȘAH MARAMUREȘ.

Juniorii care au participat la acest eveniment au demonstrat nu doar abilități remarcabile în șah, dar și determinare și spirit de echipă.

Organizarea evenimentului a fost la înălțime, iar clubul ACS Elisabeta Polihroniade merită felicitările noastre pentru eforturile depuse în organizarea acestei competiții.

Șahul continuă să fie un sport cu mulți adepți în rândul tinerilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și dezvolta gândirea strategică și abilitățile de luare a deciziilor.

Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru succesul acestui eveniment și pentru promovarea șahului în rândul copiilor și juniorilor din România. Să continuăm să susținem și să încurajăm pasiunea pentru acest sport minunat!
Sursa: Federația Română de Șah.

Campionatele Naționale de Șah pe echipe mixte de copii și juniori „Elisabeta Polihroniade” s-au desfășurat în Covasna, în perioada 22-26 mai. 45 de echipe pe 4 categorii de vârstă (U8, U10, U12 și U14) au participat la competiție, iar echipele câștigătoare au fost: U8… CS OXYGEN BUCUREȘTI-ALB CS UNIVERSITAR DE ȘAH BUCUREȘTI A ACADEMIA DE ȘAH MARAMUREȘ U10 ACADEMIA DE ȘAH MARAMUREȘ CS UNIVERSITAR DE ȘAH BUCUREȘTI A CS OXYGEN BUCUREȘTI-ALB U12 CS OXYGEN BUCUREȘTI-ALB CS UNIVERSITAR DE ȘAH BUCUREȘTI CSS TÂRGU MUREȘ U14 ACADEMIA DE ȘAH MARAMUREȘ CS UNIVERSITAR DE ȘAH BUCUREȘTI CSM BUCUREȘTI A Felicitări tuturor juniorilor! Și felicitări clubului ACS Elisabeta Polihroniade pentru organizare! Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro