Campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie organizată de Asociația Free Amely 2007

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Responsabilitate! 164 de animale sterilizate cu succes în campania Asociației Free Amely 2007

Asociația Free Amely 2007 organizează cu succes o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor cu sau fără stăpân. Evenimentul s-a desfășurat în zilele de 15 și 16 septembrie și a avut ca rezultat sterilizarea a 84 de animale, dintre care 53 de pisici și 31 de câini.

Campania a beneficiat de susținerea sponsorilor, Hilfe für Streunerpfoten și Vierbeiner in Not e.V., care au oferit microcipuri și carnete de sănătate gratuite pentru animalele nemicrocipate. Președinta Asociației, Elena Balaj, a declarat mulțumita față de rezultatul acestei campanii și i-a adresat un gând de recunoștință tuturor celor implicați.

Sterilizarea animalelor a fost realizată de o echipă medicală compusă din dr. Darius Terheș, dr. Simon Cubin, dr. Daniel Cubin, un asistent medical și mai mulți studenți ai Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara. Prin această activitate, nu doar că se reduce numărul de pui nedoriți, dar sterilizarea este și benefică pentru sănătatea animalelor.

Beneficiile acestei campanii se reflectă și în scutirea cetățenilor de amenzi pentru câini nesterilizați, amenzile variind între 5.000 și 10.000 de lei. Astfel, sterilizarea este nu doar un act de solidaritate și responsabilitate față de animale, ci și față de comunitate.

Asociația Free Amely 2007 primește cu brațele deschise sprijinul financiar al celor interesați în susținerea acestor campanii. Persoanele care doresc să facă donații pot face în euro pe contul IBAN: RO94 RZBR 0000 0600 1417 0401, BIC / SWIFT: RZBRROBU sau în lei pe contul IBAN: RO24 RZBR 0000 0600 0972 6733, BIC / SWIFT: RZBRROBU, ambele deschise la Raiffeisen Bank. De asemenea, donațiile pot fi realizate prin PayPal, pe adresa free_amely_2007@yahoo.com.

Campaniile de sterilizare gratuite reprezintă o acțiune esențială în controlul animalelor fără stăpân și îmbunătățirea bunăstării acestora. Prin sprijinul comunității, mai multe campanii în favoarea animalelor pot fi realizate, asigurând o stare de viață mai bună și un mediu mai sigur pentru acestea.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

La finele săptămânii trecute, în zilele de 15 și 16 septembrie, Asociația Free Amely 2007 a organizat o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor cu sau fără stăpân. Evenimentul s-a dovedit a fi un succes, fiind sterilizate un număr de 84 de animale, respectiv 53 de pisici și 31 de câini.

”Sponsorii campaniei, Hilfe für Streunerpfoten și Vierbeiner in Not e.V., au oferit, gratis microcipuri și carnete de sănătate pentru câinii nemicrocipați. Mulțumim mult tuturor celor implicați în această campanie!”, a declarat Elena Balaj, preşedinta Asociaţiei ”Free Amely 2007”.

Echipa medicală a fost coordonată de dr. Darius Terheș, cu participarea dr. Simon Cubin, dr. Daniel Cubin, alături de un asistent medical și mai mulți studenți ai Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara.

Pe lângă faptul că reduce numărul de pui nedoriți, sterilizarea este benefică și pentru sănătatea animalului și, nu în ultimul rând, îi scutește pe cetățeni de amenzile pentru câinii nesterilizați, amenzi ce sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei.

Oamenii care vor să sprijine Asociația Free Amely 2007 pot face donații în euro, în contul IBAN: RO94 RZBR 0000 0600 1417 0401, BIC / SWIFT: RZBRROBU sau în lei, cont IBAN: RO24 RZBR 0000 0600 0972 6733, BIC / SWIFT: RZBRROBU, ambele deschise la Raiffeisen Bank, titular cont Asociația Free Amely 2007. Se poate dona și prin PayPal, la adresa free_amely_2007@yahoo.com.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro