Bucharest Science Festival: Brațele deschise pentru întâlnirea cu elevii Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Bucharest Science Festival ne găsește și în acest an la fel…Cu brațele deschise! Pentru prima zi a festivalului, în cadrul Salonului de Știință al Școlilor, am invitat o gașcă tânără de elevi de la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina. Dacă doriți să ne întâlniți: Mall Promenada, până pe 1 octombrie, inclusiv! În acestă perioadă, colegii noștrii de la Centru de Informare și Relații Publice, Institutul Național de Criminalistică, Direcția Rutieră, Direcția Siguranță Scolară, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității vor fi prezenți pentru orice curiozitate legată de #PolițiaRomână. Vă așteptăm în număr mare!

Bucureștenii pasionați de știință și cercetare au un motiv de bucurie, deoarece Bucharest Science Festival a început. Evenimentul, care se desfășoară în perioada 25 septembrie – 1 octombrie, aduce în prim-plan experimente interactive, expoziții și prezentări ale celor mai recente descoperiri științifice.

Pentru prima zi a festivalului, organizatorii au pregătit un Salon de Știință al Școlilor, unde au invitat o gașcă tânără de elevi de la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina. Aceștia vor oferi vizitatorilor informații și răspunsuri la orice curiozitate legată de activitatea poliției.

Evenimentul are loc la Mall Promenada și este deschis publicului până pe 1 octombrie. Cei interesați vor avea ocazia să descopere activitățile desfășurate de Centrul de Informare și Relații Publice, Institutul Național de Criminalistică, Direcția Rutieră, Direcția Siguranță Școlară și Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității.

Bucharest Science Festival este o oportunitate excelentă pentru tineri și adulți deopotrivă de a intra în contact cu lumea fascinantă a științei. Evenimentul promovează învățarea prin experimente și interacțiune directă, oferind astfel o perspectivă captivantă asupra descoperirilor și inovațiilor din domeniul științei.

În plus, festivalul aduce în atenția publicului cele mai recente cercetări și inovații științifice, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea cunoașterii în România. Prin intermediul activităților și prezentărilor organizate, vizitatorii pot înțelege mai bine importanța științei în viața de zi cu zi și cum aceasta poate influența în mod pozitiv societatea și mediul înconjurător.

Astfel, Bucharest Science Festival reprezintă un eveniment deosebit de valoros pentru comunitatea științifică din România, oferind o platformă de comunicare și interacțiune între cercetători, elevi, studenți și publicul larg. Prin intermediul acestui festival, se încurajează curiozitatea și pasiunea pentru știință, stimulând astfel interesul pentru domenii precum fizica, chimia, biologia, astronomia și multe altele.

În concluzie, Bucharest Science Festival este un eveniment care merită explorat de către toți cei pasionați de știință și descoperire. Cu o abordare interactivă și inovatoare, festivalul oferă oportunitatea de a explora lumea fascinantă a științei și de a înțelege mai bine impactul acesteia asupra societății.

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...
Racing MIMI revine în competiţii în 2024 la Torfeul Sinaia

Racing MIMI se întoarce în competițiile din 2024 la Trofeul Sinaia

Echipa Racing MIMI a revenit în competițiile naționale la Trofeul Național Masters de viteză în coastă de la Sinaia,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro