Bogdan Bulete, noul Guvernator al ARBDD

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Administrație performantă promite Bogdan Bulete, noul Guvernator ARBDD!

Bogdan Bulete, directorul executiv al ARBDD, a fost numit în funcția de Guvernator printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu. Cu o experiență de 8 ani în cadrul ARBDD și un trecut ca inginer piscicol, Bulete a fost unul dintre finaliștii competiției Delta Vie din 2021, care a fost marcată de controverse și opacitate. În ciuda unor păreri contradictorii despre mandatul său anterior la Poliția Locală a Municipiului Tulcea, Bulete promite o administrație performantă. În ceea ce privește fostul Guvernator al ARBDD, Teodosie Gabriel Marinov, schimbarea sa poate fi văzută ca o promovare în loc de o retrogradare, iar există speculații că acesta ar putea reveni în instituția de pe strada Păcii nr. 18.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

În această seară, directorul executiv al ARBDD, Bogdan Bulete, a fost numit în funcția de Guvernator printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu.

Inginer piscicol de puțini ani, cu o activitate de  8 ani în cadrul ARBDD, Bogdan Bulete  (FOTO) a fost unul dintre finaliștii competiției netransparente Delta Vie (cu Theodor Frolu la  ,,butoane”) din 2021 atunci când ARBDD s-a pricopsit cu un guvernator de goază: Atena Groza!

,, Administrație performantă” promite Bogdan Bulete cel care, in ciuda unor păreri contradictorii cu privire la mandatul său din fruntea Poliției Locale a Municipiului Tulcea, chiar a performat in cadrul structurii din cadrul Primăriei municipiului Tulcea.

Cât despre fost Guvernator al ARBDD, Teodosie Gabriel Marinov, schimbarea miroase a … promovare, nu retrogradare! Unele voci spun că va reveni la instituția de pe strada Păcii nr. 18, dar să nu ne atepronunțăm.

 

 



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro