Biden discută cu Zelenskyy despre încercarea de lovitură de stat în Rusia.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Biden vorbește cu Zelenskyy despre tentativa de revoltă în Rusia

Biden a discutat cu Zelenskyy despre lovitura de stat rusă

Președintele american Joe Biden a discutat sâmbătă cu omologul său ucrainean Volodymyr Zelenskyy despre lovitura de stat rusă din 2022 și despre sprijinul continuu al SUA pentru Ucraina, potrivit unui comunicat de presă al Casei Albe.

Cei doi lideri au discutat despre importanța continuării sprijinului SUA pentru Ucraina în fața provocărilor din partea Rusiei, inclusiv agresiunea militară și amenințarea la adresa securității energetice.

Biden a subliniat angajamentul puternic al SUA față de suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei și a reafirmat sprijinul SUA pentru reformele democratice ale Ucrainei și eforturile sale de a-și consolida instituțiile guvernamentale.

Cei doi lideri au discutat, de asemenea, despre necesitatea de a asigura accesul la vaccinurile COVID-19 pentru populația ucraineană și de a aborda problemele economice și sociale ale Ucrainei.

Biden și Zelenskyy au convenit să continue dialogul strâns și cooperarea între SUA și Ucraina în următoarele luni și să lucreze împreună pentru a promova stabilitatea și securitatea în regiune.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Buldogii se antrenează în condiții aspre pentru finala de sâmbătă cu CSM Știința Baia Mare

Astăzi, echipa de rugby Dinamo a susținut un antrenament în condiții dificile, pregătindu-se pentru finala de sâmbătă împotriva echipei...

Read More...
Situația Ucrainei, discutată la Tulcea

Agenda de lucru pentru asigurarea fluxurilor de cereale în regiune

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la o întâlnire importantă cu oficiali din sua, România, Ucraina, Republica...

Read More...
ascide

105 elevi din Școala Gimnazială Berteștii de Jos, județul Brăila, au beneficiat de ateliere de TIC gratuite

În perioada august – noiembrie 2023, elevii Școlii Gimnaziale Berteștii de Jos, județul Brăila au luat parte la workshop-uri...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro