Autobuze electrice în Lugoj: călătorii verzi și sigure

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
[VIDEO] Lugojenii pot circula cu autobuzele electrice! Redeșteptarea vă prezintă în premieră orarul și traseele

Autobuzele electrice achiziționate din fonduri atrase prin Programul Național de Redresare și Reziliență au trecut cu succes perioada de probă și sunt pregătite să intre în circulație în Lugoj. Lugojenii vor putea utiliza noile autovehicule verzi începând de luni, 25 martie, și vor avea posibilitatea să achiziționeze bilete direct de la șoferi sau să solicite abonamente. Pensionarii și elevii vor beneficia de gratuitate, aceste categorii fiind subvenționate de Primăria Lugoj.

Pentru siguranța pasagerilor, autobuzele sunt echipate cu sisteme de monitorizare video și audio interior, care vor contribui la prevenirea distrugerilor și la asigurarea unei călătorii în condiții optime. În plus, SC Transport Local Lugoj SRL, societatea care administrează autobuzele, lucrează împreună cu Primăria Lugoj la modernizarea stațiilor pentru călători.

În colaborare cu Comisia Rutieră, SC Transport Local Lugoj SRL depune eforturi pentru a preveni parcările ilegale în stațiile de autobuz, asigurând astfel un flux mai bun al traficului. Pentru sesizări sau sugestii legate de rutele actuale sau propuneri pentru noi trasee, lugojenii pot trimite mesaje la adresa de e-mail transportlocal@gmail.com sau se pot prezenta la sediul firmei din Lugoj, de pe strada Plopilor nr. 2.

Pe viitor, se ia în calcul extinderea traseelor în funcție de cererile și nevoile comunității locale, demonstrându-se preocuparea autorităților locale pentru îmbunătățirea serviciilor de transport public din Lugoj.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Mult așteptatele autobuze electrice, achiziționate din fonduri atrase prin Programul Național de Redresare și Reziliență, au actele în regulă, iar până astăzi au circulat pe străzile din Lugoj într-o scurtă perioadă de probă.

De luni, 25 martie, lugojenii vor putea face primele călătorii cu noile autovehicule verzi.

Biletele se pot achiziționa direct de la șoferi, la fel și solicitările pentru abonamente se pot face tot de la aceștia. O categoria care vor beneficia de acestea gratuit, subvenționate de către Primăria Lugoj, sunt pensionarii și elevii.

Autobuzele sunt monitorizate video și audio interior, pentru a se evita distrugerile acestora, dar și pentru siguranța lugojenilor care vor circula cu ele.

SC Transport Local Lugoj SRL, societatea care administrează autobuzele, împreună cu Primăria Lugoj au un proiect în desfășurare pentru modernizarea stațiilor pentru călători.

Totodată, SC Transport Local Lugoj SRL colaborează cu Comisia Rutieră pentru a preveni parcările mașinilor în stațiile de autobuz.

Cei care doresc să facă sesizări sau sugestii pentru rutele actuale, ori pentru unele noi, o pot face la adresa de e-mail transportlocal@gmail.com sau la sediul firmei din Lugoj, de pe strada Plopilor nr. 2.

Pe viitor se are în vedere extinderea traseelor în funcție de solicitări.

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro