Atleții Rapidului au avut un start bun în noul sezon competițional

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Startul bun al atleților Rapidului în noul sezon competițional a fost remarcat în prima etapă a campionatelor naționale de atletism pentru seniori, U-23 și U-20, care a avut loc în București sâmbătă și duminică. Echipa Rapidului a obținut rezultate remarcabile în diverse probe, confirmând astfel tradiția sportului de mare succes la CS Rapid.

În proba de săritură în înălțime, Valentin Androne și David Bejinariu au obținut primele două locuri, demonstrând astfel talentul și pregătirea lor deosebită. De asemenea, Daria Grigoroiu a câștigat întrecerea de 60 de metri garduri, demonstrând o formă fizică și o tehnică impecabile.

Într-una dintre probele care în trecut erau dominate de atleții Rapidului, triplusaltul, Andrea Taloș s-a clasat pe locul 2 cu o săritură de 13.58 metri. Deși nu a reușit să obțină locul întâi, performanța sa este de remarcat și demonstrează că atleții Rapidului sunt în continuare competitivi în această probă.

La categoria U-20, Antonie Cozmanciuc a obținut locul întâi în proba de săritură cu prăjina, demonstrând astfel talentul și potențialul său în acest sport. Totodată, Iulian Guțu a terminat pe locul 2 în cursa de 400 de metri plat, confirmând astfel pregătirea și determinarea sa în atingerea performanței.

În săptămâna următoare, la București, va avea loc Cupa României, un concurs important de calificare pentru Jocurile Balcanice de seniori și U-20. Atleții Rapidului vor avea ocazia să demonstreze din nou talentul și pregătirea lor în fața altor sportivi de elită din țară.

Atletismul este un sport cu o tradiție deosebită la CS Rapid. De-a lungul timpului, echipa a avut numeroși sportivi medaliați la competiții naționale, europene, mondiale și Jocurile Olimpice. Performanțele obținute în această etapă a campionatelor naționale reprezintă o nouă dovadă a valorii și pregătirii atleților Rapidului. Echipa este pregătită să continue să concureze la cel mai înalt nivel și să aducă onoare clubului și orașului București în competițiile viitoare.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Start bun pentru atleții Rapidului în noul sezon competițional! Sâmbătă și duminică, Bucureștiul a fost gazda primei etape a campionatelor naționale de atletism pentru seniori, U-23 și U-20 . La săritura în înălțime, Valentin Androne și David Bejinariu au ocupat primele două locuri. Pe primul loc a terminat și Daria Grigoroiu întrecerea de 60 de metri garduri. La triplusalt, candva o probă pe care atleții Rapidului o dominau copios, Andrea Taloș a reușit o săritură de 13.58… m cu care s-a clasat pe locul 2. La U-20 s-au remarcat Antonie Cozmanciuc, locul 1 la săritura cu prăjina și Iulian Guțu care a terminat pe locul 2 în cursa de 400 de metri plat. Săptămâna următoare se va desfășura, tot la București, Cupa României, concurs de calificare pentru Jocurile Balcanice de seniori și U-20. Atletismul este un sport de mare tradiție la CS Rapid. De-a lungul timpului, Rapidul a avut numeroși sportivi medaliați la naționale, europene, mondiale sau Jocuri Olimpice.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro