Atleții Politehnicii Timișoara luptă pentru podium la Campionatul Național de alergare montană

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Politehnica Timișoara intră în lupta pentru medalii la Campionatul Național de alergare montană!

Atleții Politehnicii Timișoara se pregătesc să își demonstreze talentul și determinarea la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală, care va avea loc la Câmpulung Moldovenesc în acest weekend. Ei vor încerca să urce pe podium după succesul obținut la Campionatul Național de semimaraton din București, unde au câștigat mai multe medalii.

Prima cursă, care se va desfășura sâmbătă, va fi o provocare verticală pe o distanță de 7 kilometri. A doua zi, atleții Politehnicii Timișoara vor concura într-o alergare montană scurtă, pe o distanță de 14 kilometri.

Echipa Politehnicii Timișoara este formată din atleți talentați, precum Iulia Mărginean, Iasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Deniza Zaro la feminin, și Cosmin Ardelean, Erik Krausz și Bogdan Toader la masculin. Performanțele lor vor conta nu doar în clasamentul individual, ci și pe echipe.

Antrenorul secției de atletism, Daniel Chirilă, își pregătește cu grijă sportivii pentru această competiție importantă, în speranța că vor obține rezultate remarcabile.

După succesul de la Campionatul Național de semimaraton, unde au obținut medalii importante, atleții Politehnicii Timișoara sunt hotărâți să se impună și la această competiție de alergare montană. Ei vor lupta nu doar pentru rezultate individuale, ci și pentru a aduce clubului alb-violet onoruri și la nivel de echipe.

Toți cei implicați în această competiție sunt determinați să își depășească limitele și să își demonstreze calitățile de atleți de performanță. Vom urmări cu interes evoluția lor și le dorim mult succes la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală.

Sursa: www.sursadevest.ro

Atleții Politehnicii Timișoara se vor lupta pentru locurile de pe podium la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală,

Competiția se va desfășura la Câmpulung Moldovenesc, în acest weekend și vine la mai puțin de o săptămână de Campionatul Național de semimaraton (21,1 km), care a avut loc la București și unde sportivii timișoreni au câștigat medalii.

Prima cursă va avea loc sâmbătă și se va desfășura pe o distanță de 7 kilometri, fiind doar alergare verticală.

În cea de-a doua zi a competiției, duminică, atleții Politehnicii Timișoara vor fi la startul în cursa de alergare montană scurtă, care se va desfășura pe o distanță de 14 kilometri.

Politehnica Timișoara este reprezentată la feminin de Iulia Mărginean, Iasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Deniza Zaro.

La masculin, pentru clubul alb-violet, vor alerga Cosmin Ardelean, Erik Krausz și Bogdan Toader. Evoluțiile acestora vor conta atât în clasamentul individual, cât și pe echipe. 

La Campionatul Național de semimaraton, care a avut loc duminică, 21 aprilie, Iulia Mărginean a câștigat medalia de bronz la tineret, pe echipe, la feminin, Politehnica Timișoara s-a clasat pe poziția a doua la senioare, iar la masculin, tineret, a obținut medalia de bronz.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro