Antrenorul Ramesh RB primește distincția Antrenorul Anului din partea FIDE

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Antrenorul Ramesh RB a fost distins recent cu premiul Antrenorul Anului, acordat de către FIDE (Federația Internațională de Șah). Ramesh RB se află în prezent în București, unde pregătește juniorii români pentru performanță în acest sport. Distincția primită este o recunoaștere a eforturilor și rezultatelor deosebite obținute de antrenorul indian.

Această premiu este acordată în fiecare an de către Comisia Antrenorilor FIDE și își propune să sărbătorească și să recunoască realizările comunității de antrenori de șah, precum și cele mai bune cărți de șah ale anului respectiv. În acest an, premiile au fost acordate în cadrul celei de-a 15-a ediții a FIDE Trainer Awards 2023.

Ramesh RB a câștigat premiul Mikhail Botvinnik pentru cea mai bună performanță în competițiile secțiunii deschise. Acest premiu este o recunoaștere a rezultatelor excelente obținute de antrenorul indian în acest domeniu.

Un alt premiu important acordat în cadrul evenimentului a fost Vakhtang Karseladze Award, câștigat de către Abhijit Kunte din India. Acesta a fost distins pentru cea mai bună performanță a unui antrenor în competițiile feminine sau pentru fete.

De asemenea, Djakhangir Agaragimov din Azerbaidjan a câștigat premiul Mark Dvoretsky pentru cea mai bună performanță a unui antrenor în evenimentele dedicate juniorilor.

În ceea ce privește categoria premiului pentru cea mai bună carte de șah publicată în 2022, acesta a fost câștigat de către lucrarea “Rock Solid Chess: Tiviakov\’s Unbeatable Strategies: Pawn Structures”, scrisă în colaborare de Sergei Tiviakov și Yulia Gokbulut și publicată de New In Chess.

Premiile acordate în cadrul FIDE Trainer Awards 2023 reprezintă o recunoaștere a excelenței și a contribuției importante aduse de către antrenori în dezvoltarea și promovarea șahului la nivel internațional. Aceste distincții încurajează performanța și dedicarea acestor profesioniști în pregătirea și formarea viitoarelor talente în domeniul șahului.

Felicitări, Ramesh RB, pentru acest prestigios premiu și pentru contribuția adusă în dezvoltarea șahului în România!
Sursa: Federația Română de Șah.

Ramesh RB, antrenorul care se află zilele acestea în Bucuresti unde pregătește juniorii români pentru performanță, a primit recent distincția Antrenorul Anului din partea FIDE. Felicitări, Ramesh RB! The FIDE Trainers Commission is pleased to announce the winners of the 15th FIDE Trainer Awards 2023, which recognize and celebrate the achievements of the ches…s training community and the best chess books of the year 2022. Congratulations to the winners Ramesh R B (IND) wins the Mikhail Botvinnik Award for the best achievement in Open Section competitions. Abhijit Kunte (IND) receives the Vakhtang Karseladze Award for the best achievement by a trainer in women’s and/or girl’s competitions. Djakhangir Agaragimov (AZE) wins the Mark Dvoretsky Award for the best achievement by a trainer in junior events. The Yuri Averbakh/Isaac Boleslavsky Award for the best book published in 2022 goes to “Rock Solid Chess: Tiviakov’s Unbeatable Strategies: Pawn Structures”, co-authored by Sergei Tiviakov and Yulia Gokbulut and published by New In Chess. Read more https://www.fide.com/news/2861



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campania – De unde știi…adevărul despre tutun? – Institutul Național de Sănătate Publică

Limitarea Consumului de Tutun – O Modalitate Eficientă de Salvare a Vieților

Consumul de tutun este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății publice la nivel global. Fumatul este...

Read More...
In an auditorium at NASA Headquarters, NASA Administrator Bill Nelson, standing, listens to a woman who is standing and speaking into a microphone to ask a question during a U.S. Department of State Open House. Attendees of the event fill the four rows of seats visible in the image, and a banner with NASA Artemis Program logo is seen in the background.

Diplomatia spatiala: consolidarea parteneriatelor internationale

NASA a găzduit un eveniment deosebit în cadrul Săptămânii Diplomației Spațiale, desfășurat la sediul din Washington al Agenției Spațiale...

Read More...

Calificările pentru FINAL 4 din EHF European League includ NOI și trei echipe germane

Handbalul european este în centrul atenției, iar EHF European League a stabilit echipele care vor participa în Final 4....

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro