Antrenament reuşit al lui Leonard Manta la Cantanhede

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Antrenamentul reușit al lui Leonard Manta la Cantanhede este un semn pozitiv pentru reprezentantul României la etapa de cupă mondială la gimnastică aerobică din Portugalia. Manta va intra în calificările la Individual Masculin sâmbătă, iar susținerea primită de la partenerii FRG și sponsori este crucială pentru performanța sa.

Printre partenerii FRG se numără Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională Pentru Sport, dar și sponsori precum Omv Petrom, Fundația Casa Campionilor, Renovatio, Romgaz, Lidl sau Nestle Romania. Această susținere financiară și logistică este esențială pentru participarea lui Leonard Manta la competițiile internaționale.

De asemenea, parteneriatele cu Fundația Forgym, Apleona, B&B Collection, Maspex – Bucovina, Lingemann sau Brenntag demonstrează sprijinul din partea sectorului privat pentru sportivii români. Aceste colaborări sunt esențiale pentru promovarea sportului de performanță în țara noastră.

În plus, sponsorii precum Christian Moreau, Iwa, Toyota sau Catena contribuie la echiparea și pregătirea sportivilor români la standarde internaționale. Aceste colaborări sunt esențiale pentru performanța și rezultatele bune obținute de sportivii români în competițiile internaționale.

În concluzie, susținerea din partea partenerilor și sponsorilor FRG este vitală pentru succesul sportivilor români la competițiile internaționale. Prin aceste parteneriate, sportivii români beneficiază de resursele și suportul necesar pentru a reprezenta cu succes țara noastră în competițiile de top din întreaga lume.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Antrenament reuşit al lui Leonard Manta la Cantanhede. Reprezentantul României la etapa de cupă mondială la gimnastică aerobică din Portugalia, va intra în calificări la Individual Masculin sâmbătă. Parteneri FRG: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională Pentru Sport Sponsori FRG: Omv Petrom, Fundația Casa Campionilor , Renovatio, Romgaz, Lidl , Fundația Forgym, Apleona, B&B Collection, Maspex – Bucovina, Lingemann, Brenntag , Nestle Romania, Remedia, Christian Moreau, Iwa, Toyota, Uzinsider, Venturelli, Catena, SwissMed Clinic, Dr.Elena Martin, Credit Fix , Benvenuti, Tanex , Dream Sport Magazin, Scc Erbasu, Matrix, Heinner, Mizar, Electroalfa.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro