Ana Maria Dogan, medalie de bronz la Balcaniada U18 în săritura în lungime

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Ana Maria Dogan, în vârstă de 16 ani, a reușit să obțină o medalie de bronz la Balcaniada U18, la proba de săritură în lungime. Competiția a avut loc la Maribor, în Slovenia, iar tânăra atletă de la CS Dinamo a reușit să se claseze pe podium cu un salt de 6,03 metri.

Antrenată de Cristian Ivan, Ana Maria Dogan a demonstrat încă o dată talentul și determinarea de care dă dovadă în competițiile internaționale. La doar 16 ani, aceasta a reușit să se impună în fața altor sportive și să aducă acasă o medalie valoroasă pentru România.

Performanța obținută de Ana Maria Dogan la Balcaniada U18 confirmă faptul că este o sportivă de viitor, cu un potențial uriaș de dezvoltare. Cu o pregătire riguroasă și o atitudine pozitivă, tânăra atletă reușește să se impună în competiții internaționale și să aducă onoare țării sale.

Rezultatul obținut la Maribor este doar unul dintre numeroasele succese pe care Ana Maria Dogan le-a înregistrat de-a lungul carierei sale sportive. Cu determinare și pasiune pentru atletism, tânăra sportivă continuă să-și depășească limitele și să demonstreze că este una dintre cele mai promițătoare talente din România.

În concluzie, performanța excelentă obținută de Ana Maria Dogan la Balcaniada U18 reprezintă o confirmare a talentului și muncii sale asidue. Cu o atitudine dedicată și o pregătire constantă, tânăra atletă demonstrează că este o forță de luat în seamă în lumea sportului.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

ATLETISM. Ana Maria Dogan (16 ani) – medalie de bronz la Balcaniada U18 în proba de săritură în lumgime Ana Maria Dogan (CS Dinamo) a cucerit duminică medalia de bronz la lungime, în cadrul Campionatului Balcanic U18 de la Maribor (Slovenia). Cel mai bun rezultat al sportivei antrenate de Cristian Ivan a măsurat 6,03 metri. La numai 16 ani, Ana Mari Dogan este o sportivă de certă perspectivă.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

135 de milioane de euro, pentru construcţia noului stadion din Timişoara! A fost lansată licitaţia pentru execuţia lucrărilor

Epopeea stadionului nou din Timişoara

Timișoara se pregătește să își salute noul stadion, odată ce Compania Națională de Investiții a scos la licitație contractul...

Read More...

Performanta deosebita la Campionatul National de Inot – Cadeti (12 – 13 ani) din 2024

Campionatul Național de Înot – Cadeți (12-13 ani) s-a desfășurat la Târgoviște, în perioada 12-14 iulie 2024, unde sportivii...

Read More...

291 de localități conectate la sistemul centralizat primesc apă cu program

În prezent, coeficientul de umplere în cele 40 de lacuri de acumulare este de 80,46%, cu un volum de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro