#AMR2…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

#AMR2

“A fost o săptămână în care am simțit că sunt un spectator al unei pelicule de film american de tip thriller, care se toarnă sub ochii noștri. Cu personaje care au puteri supraomenești, dar care sunt în umbră mereu. Ei nu pot și nici nu fac un titlu de glorie din munca lor. Deși misiunile lor sunt în sine pline de glorie. Ei sunt cei care au văzut cele mai urâte fețe ale umanității ultimilor ani.

Cu ce am rămas? Cu o săptămână despre care o să povestesc zeci de ani de acum, cu ore petrecute pe mare, în câmp, dormit în cort, trezit, din oră în oră, că se dă alarma și se trage, să mă descurc și fără GPS sau Waze, să calculez un azimut, să fiu cu casca și vesta pe mine în 5 secunde, să dorm cu ele pe mine. Ce conduită să am, dacă i-aș însoți într-un teatru de război, cum mă protejez și cum să nu-i încurc. Să am grijă de coleg pentru că nimeni nu rămâne în urmă. Să țipe un “bad boy” și să nu ai ce să comentezi. Cu mai multă disciplină și orientare. Am rămas cu prietenii noi de care sunt onorată.” Mădălina Mihalache, jurnalist și cursant la ediția din 2022

Cea mai nouă ediție a “Cursului pentru Jurnaliştii care transmit din zone de conflict” se va desfășura în perioada 2 – 8 iulie în garnizoana Constanța și alte obiective MApN din împrejurimi.
Accentul va fi pus pe cunoaşterea şi înţelegerea riscurilor multiple la care se expun jurnaliştii care relatează din zone de operaţii şi pe formarea deprinderilor practice de acţiune în situaţii periculoase.
Detalii privind organizarea cursului şi documentele de înscriere pot fi obţinute accesând site-ul: https://www.mapn.ro/corespondenti/detalii.php.
După completare, documentele solicitate vor fi transmise prin e-mail (corespondentiderazboi@mapn.ro), la Direcţia informare şi relaţii publice, până la data de 31 mai 2023.

#CJTC #curs #inscrieri
Data: 2023-05-29 14:19:46

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro